Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad mi je jasno .crna gora stoji iza ovih nereda u egiptu,samo da bi ovi sa lovom dosli i ulozili.jaka ova obavjestajna sluzba crne gore.Spori su i lijeni ali na kraju ipak efikasni
Pismo bosanskog turiste iz Egipta!!! \"Ovde je super i osjećamo se kao kod kuće.Suzavac bi mogao biti jači,a paljevine vidljivije iz svih djelova grada.Policija udara,naravno ne tako kao naša,ali se zaista trude da nas maksimalno ispoštuju.Ovde smo glavni jer znamo fore da udjemo preko reda kad se čekaju namirnice,a imamo i svoje ljude ako treba da se nabavi nešto \"na štelu\". Ako izadju tenkovi, uplatićemo još dvije nedelje\"
NEKA DODJE mubarak CRNU GORU..SAMO NECE MU BIT UOPSTE SIGURNO..NI NJEMU A NI millu djukanovicu ...SVE SAMI LOPOVI I MAFIJASI NAROD NEVOLI TAKVE LJUDE..DOLAZI KRAJ TAKVIM LJUDIMA... NI NOVAC IM VISE NECE POMOCI.....
dzamal nije shef orescoma...shef orascoma i jedini vlasnik je kopt SAMIH SAWIRIS... nije nigde pobegao, vec je vec duze u svajcarskoj gde ima ogromna ulaganja u jedann turisticki projekat u Andermatu
Welcome to Visoko
Mubarak moze da kupi i Crnu Goru a i cijeli Balkan. Milijarde su na racunima njegove porodice
Za koju godinu Crna Gora ce da bude jedna od bogatijih zemalja Evrope, i Luxemburg se razvio na slican nacin, prihvatao je sve investicije stranih drzavljana i nije se provjeravalo porijeklo novca, samo je bitno da on ulazi u zemlju, i s obzirom da je Crna Gora mala zemlja sa jednostavnim sistemom vlasti i administacije predstoji im lijepa buducnost.
dodja ba u bosnu, donesi koju milijardicu:)))
Na trgu se vec okupilo preko 1-milion ljudi,a u susjednom trgu 2,000 mubarakovaca.
30 zatvaranja i 26 napada na novinare u posljednja 24 sata Udruga je samo u posljednja 24 sata zabilježila 30 zatvaranja, 26 napada na novinare i osam slučajeva oduzimanja opreme. Navode i kako su agenti u civilu i uniformama snaga sigurnosti ušli u dva hotela u Kairu gdje su strani novinari da bi im zaplijenili opremu. Mubarakove su ciljne mete, tvrdi se, egipatski i drugi arapski novinari, ruski i američki novinari, Europljani i predstavnici medija iz Južne Amerike.
Kastro: Mubarak je gotov Kubanski lider Fidel Kastro pridružio se svetskim liderima koji komentarišu situaciju u Egiptu, otišavši toliko daleko da je rekao da je Mubarak gotov. \"Mubarakova sudbina je zapečaćena, čak ni podrška SAD neće moći da spase njegovu vladu. Narod Egipta je inteligentan narod slavne prošlosti, koji je ostavio trag u svetskoj istoriji\", rekao je Kastro koji nije propustio priliku da spočita da SAD nikada nisu prestale da kuju zavere protiv arapskog sveta.
nek povede i Fahra sa sobom
11:52 Džuma namaz se upravo završio na trgu Tahrir, i započeo je novi dan protesta. Trgom se ori \"Irhal!\", \"Odlazi!\", uzvik, koji danas očito, osim aktivista ne želi da čuje, kako Mubarakova vlada, tako ni državnici širom svijeta. Njemački ministar vanjskih poslova Westerwelle i Tony Blair otvoreno hvale diktatora na odlasku, dok ostali daju neke umjerene izjave, koje će moći prihvatiti i nova demokratska vlada, ako nastane, a i diktatorski režim, ako preživi. -------------------------------------------- Predsjednik mubarak je je ratnik i on neće prihvatiti odlazak- rekao je sekretar NDP-a (Mubarakove stranke) Očekuje se da će broj prisutnih prevazići milion.
Gdje ce ovakvi nego na balkan?
Čudo jedno da nije kod nas tražio utočište, a još veće je čudo da mu naši političari nisu to ponudili.
MISLI DA CE BITI SUGURAN U CRNOJ GORI AKO JE TO ISTINA UOPSTE. JA MISLIM DA NECE. NI ON NI IMOVINA KOJU JE OTEO OD SVOG NARODA. OTETO PROKLETO.
Sve ovo u Egiptu što se dešava, protesti, pucnjava, tjeranje Mubaraka... sve je to namješteno od Crne Gore kako bi ovi egipatski buđovani što prije došli sa svojim parama.