Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
može samo u kliksovim vlažnim snovima. vi niste portal već propagandno glasilo.
Mene zanima šta je to u glavama/genima ljudi (srbije) pa su zaratili sa svima i sa svakim kamšijom u proteklom ratu a i ratovima prije.
Može i treba.Podrška za Albance
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kao neko ko je protiv nacionalizma, Bosnjak/pro-bosanski orientiran, ateist i liberalan, moram reci da je Kosovo Srbija. Svaka druga varijanta price je lazna. Kosovo je 🇷🇸
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😜😜😂😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜
Hahahaha srbin detected
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
KAKO MOZE NEPRIZNATA DRZAVA U UJEDINJENIM NACIJAMA , TJ REGION , TJ. POKRAINA U SRBIJI ,TUZITI BILO KOGA ZA BILO STA , MEDJUNARODNOM SUDU .
Znajuci koliko su Srbi naostreni na Siptare jednom kad krenu moze biti svasta. Sreca po njih je da im je Albanija blizu.
Kosovo ce 100% dobiti tuzbu,mi smo nesposobni.
Prilijepiti im svaki moguć zločin koji su počinili da crknu od sramote!
zaboli nas djoka za siptare, samo cekamo opet da im naplatimo
Ako je Kosovo drzava, onda je i Republika Srpska. Stop dvostrukom arsinima i licemjerju politickog Sarajeva.
Ljutite se kada kazu da je Republika Srpska drzava, a vi ovde u clanku svesno komadate Srbiju nazivajuci Kosovo drzavom. Licemeri, i trebate se raspasti.
Srbija ce odgovrati i za Bosnaski Genocid. Medjunarodna presuda se ne moze ignorisati vjecno.Srbija je presudom ozancena kao krivac..... jer nije sprjecila Genocid. Ta histerija oko EU NAToa je upravo radi cinjenica i presuda koje se moraju ispostivatai.
https://childrenshealthdefense.org/defender/tucker-carlson-how-many-americans-died-covid-vaccines/
znaci francuzi su mogli 1946g u vijetnamu a tad je u sajgonu zivelo samo 50000 franciza da napadnu trupe severnog vijetnama i ho si mina jer je to bila njihova kolonija i dobro su najebali oni u vijetnamu a srbi nisu imali pravo da orozano,novcano,humanitarno pa cak i vojno pomognu milone srba ostalih van srb jer je badinterova komisija priznala avnojske nametnute granice kao medjudrzavne i tako sahranila zadnju nadu mira
Dogodine u prizrenu....milim vec smo u prizrenu Albanija Kosovo i Bosna jedan narod jedna drzava
Meni siptari ne trebaju Daleko im kuca od moje bila
srbi zaratili sa svima.srbi su samo zadnji,naivni do kraja branili jugoslaviju i narod srpski koji je ostao van matice srb a te granice su crtali titinih banditi.a koja zemlja ne bi pomogla svom narodu.i opet cemo pomoci ako zatreba.vi ste krenuli putem separatizma,obecavali su vam svis i zlatne kasike o hrv i muslimanima i crnogorcima i siptarima i posle 30g vidimo da ste obicne bede nesposobne da vode drzave sto im kpj podari
...Vucicevi botovi su u potpunosti preuzeli kontrolu nad ovim portalom uz pomoc skripti...a ovi sa portala se bas mnogo ni ne trude da ih u tome sprijece.
PRIZREN SE PONOSI SVAKOG BOŠNJAKA I PONOSNIG ALBANCA...🇧🇦🇦🇱🇽🇰🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
Vise su Albanci ubili Srba nego obrnuto.
NEKA SU! Ruke im se pozlatile!
mi njih genocidisali a oni sa 50% na kosovu skocili na 90% po popisu iz 91g.odredjen broj zlocina je izvrsen nad alb civilima,neki su procesuirani u bg na sudu ali o genocidu nema ni govora.pa zar mislite da nismo mogli milon da ih ubacimo u trepcu.gluposti.genocida nije bilo ali smo poslali pod zemlju minimum 15000 pripadnika ovk i brojne komadante a gubici VJ i policije na kosovu 98/99g su oko 1000 obilica je palo braneci srb zemlju