Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić zaprijetio Albancima da će ih napasti govorom dugim 17 sati !!
@VivaBosnia .......... MOJA RELIGIJA JE ŽELJO I ZEZANCIJA .
Al ce ih cetnici jednom pomesti, nikada se nece oporaviti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi ko se javlja! Oni sto su oteli Krim od Ukraijine.
Zašto Kosovo ne traži Zajednicu albanskih opština u Srbiji? Ako to traži Srbija da "zaštiti" svoje građane u drugim državama sledstveno, to Isto pravo mogu tražiti i Mađari i Bugari i svi drugi za svoje sunarodnjake u Srbiji.
Rusi pustite se demagogije...ako imate daMu bombardirajte Prištinu
Moskva da zaista zeli pomoci Srbiji priznala bi nezavisno Kosovo.
kakve srpske opcine bolan.!? to su albanske opcine sa srpskim i ostalim stanovnistvom. srpske opcine/opstine su u srbiji. !
Rusa se svi boje, to je puka istina, ne navijam ni za jedne, ali se kod Amerikanaca vidi paranoja kad Rusi malo vise dignu glas.
Kosovo i Albanija mogu da mobilišu 2.5 puta više vojnika od srbije.Albanci su naoružani do zuba Amerićkim naoružanjem i obućeni po NATO standardima i sa velikom motivacijom za odbranu svog životnog prostora.Prosjek starosti Albanaca je 25 godina a kod srba 43 godine.
90% srba nikad na kosovu nije bilo ali su svi zagrijani za situaciju na Kosovu. Pa idite borite se onda
@The Maniac1987 Hebati će ti MAMU sa17cm
rusi brinite se o dagestan, kirgistan i ostale guzove
Nece uvijek Amerika biti iza ledja kad ih puste niz vodu ima da pometemo sve shiptarske teroriste ko 98"
piši propalo magarle, tako ste prije rata govorili za Albaniju a ona 500 aviona na smeće skoro iz tog perioda 😂😂😂😂
NEKAD VLAH HAPSIO ALBANCE SADA ONI HAPSE VLAHE SMRDLJIVE SVINJE.
Ma Rusi prijete da ce ako Albanci ne prestanu sa ovakvim istupima povuci sve sto se da prevuci za Rusiju iz fabrika i rafinerija sirom RS i Srbije
Srbi ne mogu da se pomire da su Albanci kao nacija u svim sferama života iznad srba.
Iz sjeverne Mitrovice srbi su protjerali 12 hiljada Albanaca.Albanci nisu prodali imovinu i kuće u sjevernoj Mitrovici i jedva ćekaju da se vrate u svoje kuće.Danas u sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su 50 posto srpski Romi.
Kosovo i Albanija mogu da mobilišu 2.5 puta više vojnika od srbije.Albanci su naoružani do zuba Amerićkim naoružanjem i obućeni po NATO standardima i sa velikom motivacijom za odbranu svog životnog prostora.Prosjek starosti Albanaca je 25 godina a kod srba 43 godine.