Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja, evo vam spisak najvećih projekata u BiH: 1. Međunarodni intergalaktički aerodrom Trebinje 2. Autoput Doboj-Banja Luka sa šest traka 3. Pruga iz Čapljine do Nikšića kojom idu i vozovi i tramvaji 4. Industrija svega i svačega u Mrkonjić Gradu, prije svega za vojne potrebe 5. Poljine Hills, najelitnije naselje u Evropi gdje žive multimilioneri, pa čak i milijarderi Nadam se da će u budućnosti biti još ovakvih projekata. :)
Najelitnije naselje u europi pa u sarajevu hahahahahhahahahaha
Ovo je taj komentar sto sam govorio da cekam priliku da ga napisem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...3000 godina za ovo je realnost
¨Ma sta se sekirati oko glupog mosta, EU je svakako u krizi ip rijeti joj skoro urusavanje, tako da od ovog sranja nema nista kao ni od naseg ulaska u Eu.
Sito a bogami i reseto
Nešto ružnije odavno nisam vidio. WTF is this shit
ovi 3D kompjuterski programi su mrak..... Hrvatska si fino moze kompjuter upaliti i gledati po vazdan ovaj fantasticni most i mastati kako bi bilo dobro, kad bi bilo istnito....
Nama su to slatke muke; mi maštama o mostu, a vi maštate o državi! ; )
@zagr_eb.... mi imamo drzavu..... pasos, granice, valutu.... u cemu je problem?
hm , šega za šegom.
kako lijep horizont za ove u Neumu...prelijep pogled u ZID
sada mi nista nije jasno ako most ide preko BH dijela i na tacno tome djelu na sredini grade hotel na mostu , a on je fakticki u BH vodama i onda je i hotel u BiH kome se placa porez od toga svega ili neka kompezacija??
Ne pitaj previše
most ne ide preko BiH dijela nego ga zaobilazi, zato se i gradi jer želimo cestovno spojiti dva komada Hrvatske. Ne znam od kud ti to i po kojoj logici da bi Hrvatska gradila mosta preko BiH teritorija.
Ovakav projekat, koji izgledom baca na anakondu ispruženu preko mora, a donekle me podsjeća i na mišolovku, nema podršku ni u RH, a ni u EU. A da ne spominjem cijenu koja je duplo veća u odnosu na dosadašnji projekt.
STOP Ovaj most treba da bude nelegalno izgradjen preko bosanske teritorije. 71.93 metara je viskog kruzer Oasis. Vecina teretnih brodova je viša od 50 metara. Ovdje u poputnosti zanemaruju učinak plime.
moguća meta teriristickog napada
de ga nakitite još....malo je to
Kojeg "drveta" ,možda od bambusovine hehhehehheheheh
Kao Linda i Čuna Marko su kriminalci.
Sto ovi Hrvati mogu mastati, to nemoze niko. Da nemaju mora I obale bili bi veca sirotinja od Bosne. Dodje im to turista, donese nekoliko milijardi eura I od toga se zivi ostatak godine. Nabolji primjer kako zivi unutrasnjost Hrvatske je Sisak gdje je zeljezara zatvorena, a moga bi biti I rafinerija. A Slavonija poharana I nikada siromasnija. Ali najvaznije je napraviti most I napuniti dzepove gradjevinske mafije. Naravno uzeti lovu od EU. Hrvatska vise od 20 godina zivi od kredita I taj zivotni standard placaju od kredita. Nesto slicno Grckoj.
Mislim da je I tih 700 eura nerealno I napumpano od placa silne administracije, zupana, dozupana , nacelnika opcina......,izdvajanja za braniteljsku populaciju. Ljudi iz realnog sektora zaradjuju manje. Grckoj je slicno po opcoj filozofiji funkcioniranja, rada I zaduzivanja. U apsolutnim iznosima si vjerovatno u pravu.
Braco moj. Ti koji toliko mislis da je dobro u CRO. Otidji npr. u Katar. Tamo ces naci Hrvate iz Splita, Osijeka I Zagreba Inzenjeri elektrotehnike, masinstva I gradjevine. Rade za 1000 americkih dolara bruto mjesecno. Eto koliko im je dobro. Licno ih poznajem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo sutra, autoput ide preko bosne i to je kraj price. Ostalo je samo bla bla
Nisi ti bas ipucen, ide izgradnaja mosta... mada bi bilo jeftinije i jednostavnike anektirati neum