Seizmolozi Srbije i Crne Gore
0
"Moguć je jači zemljotres na Balkanu"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Na Jadranu su se cunamiji događali više desetina puta, a talasi su bili između pet i 25 centimetara\", jao strasnog cunamija čak mi je noge pokvasio ups!
Balkan ce jedini rahatluk dozvijeti ako se ova slika ostvari: http://img707.imageshack.us/img707/4848/bosnaostrvo.jpg Samo u ovom slucaju svi ce se problemi rijesti
Usrali se srbi,boje se i svoje sjenke,a ne da nece zemljotresa i bozije sile.
Joj ko da nam nije dosta nase muke, jos ste poceli i zemljotrese prizivati...
koje istrazivanje...
Trebalo bi nastaviti bombardovati Mjesec pa mozda ubrzamo proces....
ma neka bidne i dabogda sve smrdske zemlje sravnilo sa zemljom i dabogda ih sve progutalo
treba postaviti podkategoriju, BAJKE I BASNE by SRNA, kad nam je do smijeha. pa ovakve \'studije\' ne bi ni djeca prihvatila.
Taj cunami sa talasima od 5 centimetara ima da sve potopi. Ode Neum u helac !
cunami od 5-25 cm veci je kad barba prodaje