Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beograd jeste velegrad, on i Novi Sad pojedinacno vrede vise nego svi gradovi u Bosni (izuzecu SA, BL, MO, TZ i ZE)...hulogana ima svugde i to nema veze sa gradom, grad je grad...
Zaista mislim da homo populacija samu sebe ponizava time sto svoju sexualnost stavlja uvijek u prvi plan. Kao da sami sebe ne mogu prihvatiti, deklarisu se kao drugaciji, a traze da ih se glada jednako, kontradiktorno. Ipak, kazu da nas uvijek najvise kod drugih iritiraju nedostatci koji su nasa refleksija. Prema tome, naravno da ce samo oni koji su totalno nesigurni u svoju sexualnu orijentaciju pribjeci u nasilje. A Srbija i Bosna su pokazale da su jednako netolerantne, smjesno je koliko smo podjednako divljaci, a opet mrzimo druge zbog brutalnosti, opet dokazujuci ono sto rekoh maloprije - najvise nas smetaju kod drugih osobine koje i sami imamo. Zivjele zablude!!!!!!!!!!!
pozdrav svim beogradjanima i podrzajem to što ste protiv pederske parade ali niste trebali grad uništavati ali i to vas razumijem morali ste se braniti od policije. pederi nek rade šta hoće između četri zida a i ostali a na ulici i javnim mjestima ne jer djeca od njih nemaju šta da nauče pametno,a ni jedna vjera ne dozvoljava te stvari za šta se oni bore.još malo pa će umno bolesni isto tako početi da traže svoja prava i da kažu da je to normalno a mi koji smo normalni treba da budemo u bolnici. jednostavno pederska posla. trebaju naša djeca da ih gledaju i da misle da je to normalna stvar u životu gdje su roditelji od tih pedera da li ih oni podržavaju naravno da ih ne podržavaju pa zašto bi ih mi podržavali kad su uno poremećeni.a svi oni političari koji ih podržavaju su pederi takodje.ako ulazak u evropsku uniju znači da podržimo pedere da im dozvolimo da se drže za rukice i da se ljube po ulici i parkovima i na javnim mjestima onda nam evropska unija ne treba.
Neka se oni pederisu , ali nema potrebe za paradom. rotiv toga se treba boriti. Slazem se sa Beogradjanima, ali nije bilo potrebe za onolikim vandalizmom, mada za sve krivim Vladu koja je tu iskrivljenu paradu dozvolila.
potpisujem
kako mi se gadi taj \"narod\"
koaj smješna udruženja.....ove su formirali zna se ko- isti oni koji finansiraju i sve drugo što nam se uvozi na silu
hajmo se dogovoriti... pederi nek se prestanu da furat da su pederi i pocnu se normalno ponasati (i bez ovih parada) a da njih vise ne tuku ;) jel posteno???
PA TO SU IH POPOVI NJIHOVI NAUCILI DA NAPADAJU ZENE NEVINE,TO IM JE KULTURA I CRKVENA OBUKA CE.TNICKA,FASISTI NIKOGA NE TRPE.
Koji bolesnici. A i kod nas ima ovakvih bolesnika barem 500 000. Izaći ću da podrzim gay paradu ako se desi kod nas. Treba se boriti protiv divljaštva..
Kod islama pederi su nesto normalno i pozeljno vjera islamska to propagirai upraznjuje jer oni zene smatraju samo laboratorijom radjanje a ne i sex sa njima
Nevjerovatno kako ste vi svi koji komentarišete jako \"pametni\"! Licemjerna s.t.o.k.o, isti ste kao i ovi u Beogradu, ako niste i gori. Vi se našli, p.r.i.mi.ti.vci, da nekom sudite. Šta li se ono samo desilo kad se u Sarajevu pokušao organizovati sličan festival. Brad.ate s.pod.obe izašle i t.u.k.l.e policiju i ljude koji veze nisu imali sa manifestacijom. Imate vi svojih problema, ne rješavajte tuđe! A Beograd jeste velegrad u odnosu na sve bosanske gradove zajedno!
ovo je iscenirano,da bi neko od ba.li.ja povukao foru da i on stane na stranu misli i zelja zena u crnom ,samo zato sto su ih napaili takozvani ho..fobi(shatro) a misli se na\" prava\" -lgbt-
meri,potpisujem
Svi ste vi muslimani s.to.ka sitna prvo provocirate gradjane beograda sa zenama u zelenom a posle se cudite kad ih neko napadne jednog dana tamo....mani te se tih prizemnih hrvatskih provokacija jako je naivno