Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzi se Rale...jos malo pa ce ti ga Dabic zadavat u Hagu u intimnoj atmosferi, kaznjen si ti dovoljno pomijo jedna sto nemas muda izac iz sumetina i brloga gdje ti i jest mjesto i rec sta si radio nevinim ljudima...svinjetino jedna... a ko biva neki dzeneral...Ratko Tarzan Mladic. jadna majko koja si ti pizdurina
E nasto je taj heroj Ratko spao da ga odaju za papire da neki jadnik pobjegne iz te Srbije.Sta uradise od onakve drzave da nam sada sve sujedne zemlje prave parametre ponasanja i napretka divljaka Balkanskog primitivizma ,zla i jada iako su nekada dolazile i radile za crvenu i sa paradijzom na ljetovanje, Mozda ga neko proda za papire ili ta ista BiA prodaje maglu svom narodu a i haskom sudu ali sto ces i tamou Srbiji su glad i socijalni nemiri sve blize pa ga treba prodati sto skuplje jer gladnu srbijansku rulju ne moze kontrolisati ni hiljade Mladica. Mladic se zainatio i nece sam da ode a dobit ce procenat od prodaje kao i svi za velike doprinose i zasluge za buducnost svoje brace koja usput nose teret Genocidne nacije.E ratko koje si ti skole i akademije ratovanja ucio u ex JNA pa zar kodeks i zenevske konvencije nisi ucio pa sada moras da o tome pricas po stare dane i svom narodu natovari tert kojeg ce nositi vjekovima.Kada razmislimo o svemu mnogo vise zla mego koristi za taj isti narod od tebe i od dr Dabica donesoste tom istom svom narodu!
oooo srbi..\"AKO JA VAMA KAZEM GDJE JE MLADIC, KO CE MENI DATI PARE\" hahaha eeee gurbetska nacijo a idete da urlate kako ste vi svi mladici i karadzici....turski cigani. svakog ste vaseg \"heroja\" prodali da saku jada ala ste nacija...hahahaha
Ne daj se generale, Republika Srpska je uz tebe ! Zauvijek vjerna jedinica \"Mesa Selimovic\"
mladic vidjen u sarajevu
Koje ublehe dolaze iz te nama drage i prijateljske susjedne Srbije pa sto da isporucuju Mladica nemojte cuvajte ga i ostanite zajedno na dnu Svijeta sa svojim herojem Mladicem ja vam licno zelim da ga cuvate zauvijek i da pozivi jos barem 100 godina ako ikako mozete mu toliko zivota sacuvati.Kakva korist nama u Bosni sto got urade sa njim on je dovoljno nacino zla nama zajedno sa Dabicem da nam Bosna nikada vise nece biti sto je bila a ni Srpski narod kojeg su tobze stitili nikada nec biti esretan niti zadovoljan nakon sve ga sto je on nacinio u ime istog. Dzaba sve presude i kazne nece promijeniti sludjeni narod a jos gore otrovanu omladinu koja ce sama sebe unistiti ili ponovo krvarirti zbog svojih oceva a posebno takvih kao sto je Mladic. Komsije iz Srbije civajte vaseg heroja i guslajte o njemu do mile volje sve ce ovo otici u neku stvar a kod vas ide mnogo vise nego sto vidite i sto se svijesni. Svima nama ce da sudi onj sve sto vidi i zna a to je sud najbolji i najpravedniji.Ako narod nije progleao nakon svih ovih posljeratnih godina onda nece sigurni niti nakon predaje jos jednog u nizu istih bolesnika.