Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ zadebile krkane jedan iz semizovca mac je mac a maceta je maceta seljacino
mama ti debil, i kaže se mačom...
Za \"Zivko Josil\" mrs u hrvatsku koja ima vise seljeka nego Bosna... i gledaj index.hr ili net.hr a ne sarajevo-x.com...
Ja ova Bosna je puna seljaka i papaka,ne znaju sta je maceta,cccc....
Da,bas neko nikad nije cuo za mačetu!?Pa valjda ste gledali filmove kad kroz prasumu krče put mačetom!?Halo,ba,ima VELIKE razlike izmedju mača i mačete!Ako ga je ubio mačetom onda je mačeta,a ne mač!!!!!!Cccccccccc......
Maceta je fakticki, alat. za rad u polju (Afrika , Juzna Amerika). objasnjenje za debile, duza ostrica , napravljenja od krte metalne legure, u vecini slucajeva sa tupim vrhom.
E jesi pismen...:-(( Mačeta je vrsta hladnog oružja koja liči na mač, ali nešto kraća. I kaže se mačem, a ne mačom, a u ovom slučaju mačetom.
šta ti znaš seljak, kaze se mačom a ne mačetom ;)
toliko si nepismen da ne shvacas da je maceta oruzje...... glup?
hahahahah cuj macetom, valjda macom...