Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj bože da ga nađu živog i zdravog, Stefo je baš dobar momak. Igrali smo se kao klinci zajedno, nikad nikog nije prvi dirao, uvijek je bio na strani slabijih i branio ih.
Treba dobro ispitati prijatelje 🤷🏻‍♂️ Ali i moliti se da je momak ziv i zdrav.
Našli ga... živ i zdrav
Njegovi ptijatelji su upravo sada objavili da je momak pronađen, živ i zdrav. Hvala Bogu.
Nadam se da se samo negdje napio i zatvorio u sobu s nekom sisatom plavusom.
Prijavili nestanak policiji i oni cekaju ponedeljak ludost
Hostel pt4
Da se što prije pojavi živ i zdrav, od srca želim.Sretno.
Šta će koji đavo u Crikvenici, samo kiša i vjetar...
meni baca na vehabiju al haj ga znaj danas čudan stajling kod svih ljudi ... Nadam se da je živ i da se ne petlja s ispiriačima mozga.
Bgm, 2m pod zemljom,nikad ovo ne završi dobro
Vrbovale ga vehabije da mu isperu mozgić pa da bude pijun u rukama masona, vidiš mu na tikvi da nije dobar s vuglom šamar usta odmah
Kako te nije sramota,jesi ti normalan nedo Bog da ti nestanes ili neko o tvoji skontaj se id*ote s glavim
Nadam se da je na nekom afteru i da je dobro 😀
I j brate ne mogu da vjerujem sto se najboljim ljudima desavuju ovakve stvari,
Policija će to riješiti ja mogu samo da se molim i nadam najboljem. Izgleda veseo i iskren tip.
Molim vas nemojte da pisete gluposti, nemate pojma koji je to gigant od momka. Ja vjerujem da ce se uskoro pojaviti jer je taj momak olicenje dobrote. Ko licno poznaje Stefija moze reci da nikad nikome ruznu rijec nije rekao i vjerovatno ni po kojem postupku nije zasluzio da mu se nesto desi.
😑 Možda je dobio u poruci da treba negdje doći da nekom pomogne, možda je otišao da razbristi um. Ako ne može da spava, možda mu se ispraznila baterija, možda je kidnapovan od strane nekoga i nečega, imate hiljadu mogućnosti.
Nema kod nikakve vijesti o tome ali nadati se da što nije pošlo po zlu. Nadam se da je policija primila obavijest i da traga za mladićem.