Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@w: aha- otud znam da vi postujete albancerose, :)) a mama ti mlati jezikom nas po jajima- to da.
Bošnjaci morat ćete se naučiti da niste jedini narod na Balkanu k tome u ratu u 90-ima. No tradicionalno poštujete samo one koji vas mlate - Srbe.
Vatikan je leglo zla
Hrvati sutite. Cim niste u centru paznje kuku vama. Sad treba da mladicu sude za zlocine u HR prije BIH gje je napravio toliko zla da se srbi nece osvijestiti za sledecih 1000 godina. Mladica treba objesiti ili jvno strijeljati ali sta se vi sad plekate. Kad je BIH dovela srbiju pred Haski sud, daj odmah i vama da ih je tuziti. Bosna radi milion puta pametnije korake nego vi. Problem u BIH j sto nema prave ljude da to fino urade.
Pored Infocentra treba biti jos jedna kategorija Mladic za tekstove o njemu.