Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje se ispalti ne pjevati nego pjevati. ovaj uzeo pola miliona samo sto nije pjevao
To je sića u odnosu na 3,3 milijuna KM koliko je Zlajoglu tražio od Nihada Imamovića, ali male đoge i šagolji sa www.novinovip.azar-x.com o tome nikad ne napisaše ni slova, a komentare koji to spominju brišu vrlo, vrlo uredno!
To je samo vrh ledenog brijega gospodo Ercegovci ! Radi se tu o utajenim milijardama na raznim crnim racunima mafijaske hercegovacke oligarhije
Nije to ništa u usporedbi sa 3,3 milijuna maraka reketa koji je Zlajoglu tražio od Nikada Imamovića, ali o tome vi ni slova, bagro staljinističko-gebelsovska! lako je prčkat po drugoj državi, hajte malo razbistrite stvari kod nas!
Sve je ovo trgovina i biznis.Gdje je ona sada gospoja ,cini mi se da se zove kosor da mi prica o djevicanstvu i nevinosti, sto veli da se ne uplice u unutarnje stvari BiH-a.
ma nije moguce. a ja mislio da je HDZ postena stranka.