Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne moze biti ispred drzave ako jedrzava prava.
Odlucnost Srbije da se obracuna sa korupcijom i kriminalom je za svaku pohvalu. Takodje je vazno pokazati da u jednoj drzavi novac ne znaci i vlast.
Treba mu dokazati da njegov novac ,vise nema vrednost koju je imao!
Krivicu treba sto pre dokazati! Jedino je mozda opasno za neke ,koji su mislili da su na sigurnom terenu!
Naravno ,netreba ga pustati! Odmah bi iskoristio priliku i smugnuo u napoznato!
Jos se nije pravosudje preselilo na pravi kolosek!
Neke stranke su zadovoljne i trljaju ruke ovakvim stanjem u sudstvu! Zele da bace htenje SNS u drugi plan ,a sa tim koce i promene !
Tako i treba. On bi sigurno uticao na svedoke.
Hapsenje Miroslava Miskovica i zadrzavanje u pritvoru je stvarno veliki korak u borbi protiv korupcije! Malo ko je verovao da ce se to dogoditi!
BiH, Republika Srpska, Hrvatska, Makedonija i Crna Gora bi trebalo da se ugledaju na Srbiju kada je rec o borbi protiv korupcije i kriminala!
Srpska Vlada je postavila domaci zadatak Vladama u okruzenju hapsenjem jednog od najmocnijih ljudi na Balkanu!
Dobro je, neka nastave, imaju moju podršku. Ovo je veliko osveženje za Srbiju, koje nas vadi iz učmalosti u kojoj se već dugo vremena nalazimo
Vidi se da Aleksandar Vučić radi ovo iz velike ljubavi prema svojoj zemlji, makar to zvučalo patetično. Slušajući priče raznih ljudi, to je zaista istina.
Nikome do zore nije gorela, reče narod.
Monopolizmom ovog čoveka, privredna je unazadjena za bar 5 godina. Ono je po meni glavni kočničar srpske privrede.