Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravnije bi bilo da je rekla ovo: Vrijeme je da građanske opcije napuste velikobošnjački koncept i da se približe Hrvatima
Zlatno doba Bosne je bilo prije upada Osmanlija. Zna se tko je tada bi većina tamo. Odlascima Hrvata do danas,drugi su Bosnu unistili. Rezultat vam je svaki dan pred očima.
Mrš kravetino uhljebljena.
@MirnaBosna kopirati nesto sto nije original u kulturi je pogresno i neispravno Zasto bi se netko priblizavao hrvatima? Sta bi Hrvati priopcili kad bi im Madjarska stalno tupila u mozak da se oni moraju njima pribliziti, odnosno snjima spojiti.Da ne govorim samo o Madjarima Sta da se zblizimo s Bolivijom?
Hahaha vidi Mirele sto napali klixove skutore :)
Klix je postao pravi inkubator razvaljivanja BiH, dje su sad ovu iz naftalina izvukli?
Aaaaaaaaa ja sam muslimanka...
A SDA i SNSD? Građanska opcija?
Može li navesti jednu građansku opciju u bih
@gooUser1599680362 nemoj se sramotit, sdp je samo po imenu, po radu ni blizu
Inace lijepo ovdje citati kako se Bosnjaci sekiraju za koga ce Hrvati glasati. 😂😂😂
Nije uredu vadit se na Komsica i time zaobilazit toliki stupanj Hrvatskog nacionalizma jer su u proslom mandatu Nosnjaci birali Coviica pa se je učinio sve moguće da zajedno sa Dodikom svim vrstama blokada rasturi državu i radeći na štetu i dajući podršku Hrvatskoj u svim pitanjima koji su na štetu BH
😂😂😂 cuj sad ovo iz rukava SDP-a!! Za koga bi to Hrvati trebali da glasaju umijesto HDZ-a? Boze sacuvaj cinizma. Fuj, zato SDP nikad nece pobijediti!
Bilo bi to Mirela da nije miješanja sa strane a prevashodno Hrvatske i Srbije koje rade sve da ovu državu razbiju na nacionalne entitete koje bi u doglednoj budućnosti pripojili Hrvatskoj i Srbiji. Međutim dok je patriota to neće moći
Da bi se okrenulo gradjanskoj opciji prvi korak je ukinuti konstitutivnost. To postoji samo u BiH i nigdje vise u svijetu. To je naj naj veca prepreka, nju maknuti i onda birati sposobne a ne podobne.
@3PM tako je
Ajde šamanko šuti. Građansku državu u BiH sa Komšićem iBakirom.... samo kaži. Jeli moguća građanska država kad je sve u nadglasavanju većine, da bi gušili manjinu. Prije če biti usvojeni šerokatski zakoni, nego građanska država.
Kratko, jasno. Mirela ne seri!
Gospođa Ahmetović nije daleko odmaknula od razloga zbog kojih je SDP u Hrvatskoj, tj. ne SDP već cijela Restart koalicija, doslovno pometena od strane HDZa. Ne može se samo pljuvati po HDZu, biti u Saboru više nego destruktivan i ne nuditi nikakve prosperitetne ideje a očekivati izbornu pobjedu u vremenu kada HDZ tj. Hr Vlada iza sebe ima, realno, vrlo uvjerljive rezultate na svim poljima.