Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đ.U.B.R.E P0KWARENO
Gledaj mu facu, pravi C.E..T.N.I.K. Treba se pre.ispitati i njegova ra.tna pr.oslost, mogao bi se snimati film koji bi imao naziv :ocev sin ra.tni zlo.cinac mil.osevic! Sjeme im se za.trlo ! Ovi srbi su istinito ag.resori, si.ledzije i u.b.i.c.e !
Trolovanje Poseban oblik podje.bavanja na internetu. Svoj smisao ima isključivo na forumima, blogovima i sličnim sajtovima gde se dešava komunikacija. Smisao trolovanja je da lupiš neku žešću otrcanu frazu, davno prevaziđenu, stotinu puta prežvakanu i onda se udobno smjestiš u fotelju i gledaš kako ljudi zapjenili da ti dokažu da griješiš. Naravno, da bi trolovanje bilo uspješno, moraš da izabereš pravi forum za svoju nesuvislu izjavu. 1. Na forumu B92: - Mislite vi šta hoćete, ali za vrijeme Miloševića smo svi živjeli mnogo bolje nego danas, pod ovim dosmanlijama. Hljeb 3 dinara i uživaš ! 2. Na EliteSecurity / Linux podforum - Probao sam taj vaš linux, i mogu vam reći da je Win XP mnogo bolji 3. Neki forum koji posjećuju ljubitelji techno / trance/ house / grange / - Ako broj prodatih CD-a nije mjerilo kvaliteta šta je onda ? Ceca je prodala bar 10 puta više od ostalih.
Počeo sam čitati, ali ono \"prizivni sud\" ne kontam, opet neka nova \"starinska\" riječ, nešto kao \"zaleđe\" u fudbalu i sl. ?
Vidi face , ko da ga je vlade divac pravio a ne slobo ! Ko zna , mira radodajka....?
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
divi mu face ko da ga je abdić-babo pravio a ne milošević. hajd nek ste objavili njegovu fotku sada je na listi za odstrjel.
Pouka: ako je naredjeno da se namjerno odugovlaci sa slucajem, krivci mogu ostati na slobodi.
Sta je \"zastara\"
kako muslimanski hodza preporucuju laze! jedina vera koja na svetu koja preporucuje laaz! http://www.youtube.com/w atch?v=KLDsdIR4O6Y&featu re=related
Nije dubre,treba sve pobunjenike lemati,imaju demokratski izbori pa izvoli....
I GORE..