Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pupavcu ne smeta kad se njegovi zaje baju u Novostima, al mu smeta karnevalska podje bancija. E pa nece da moze 😁😁😁
Treba samo uzdizati nacionalizam. Mrziti sve koji nisu vaše nacije. Smatrati ih nižim vrstama. Samo nacionalizam, donosi prosperitet i bolji život. Treba mrziti one, koji ne pripadaju vašoj naciji.
Treba Dalmaciju vratiti Italiji da se malo civilizira.
Raja je pocela da se pali i zari...
Cuj budale osjeca povrijedzen pa nisu njega spalili da se povrijedio vec lutku u njegovom liku a trece nije bio ni blizu vatre🤣. Ja hocu samo reci da je ovo tuga i jad sto HDZ radi i kako truje mrznjom mladi narastaj.
Hrvati su bar zapalili lutku...Srbi su palili žive ljude ( Višegrad )
i Hrvati su palili zive ljude - Ahmici.. ovo je demokratska verzija
Da li je bila lutka Dodika i Covica u ljubavnom klincu...
Od ovakvih ludjaka i koljača smo mi izbjegli, a oni to predstavljaju kao neku akciju oluja, a i to im je nato organizovao. Nesposobni pimpeci iskompleksirani pokatoliceni
Hajde Pupovac ne kmeči. Spaljivale su se i veće face od tebe pa se nitko nije bunio. A što se Klixa i njegovih čitatelja tiče vidim da nemaju pojma o tradiciji karnevala kod nas pa se čude ko pura dreku i bacaju komenatare o čemu znaju koliko i ja o nuklearnoj fizici.
Ako Bog da i dogodine😁😁
DJIKAN PUPOVAC VIDI TRUN U TUDJEM OKU, A NEVIDI PANJ U SVOM OKU. TO SAM BLAGO PROKOMENTARISAO.
DJIKAN PUPOVAC VIDI TRUN U TUDJEM OKU, A NEVIDI PANJ U SVOM OKU. TO SAM BLAGO PROKOMENTARISAO.
Nije da ja tebe opravdavam, i ti si ghovno veliko, ali Milorade dobro si prošao ! kakvi su ti "nosioci europskih vrijednosti", dobro nisu tebe živog spalili !
Definitivno ovo pokazuje da u Hrvatskoj i medju Hrvatskim narodom vlada fasizam. Najveci fasisti 21. stoljeća bez presedana!
Boli vas tuki, vi svakako niste u 21. stoljecu nego u 15. po Hidzreti, pardon Hidzri 😁
Zar nije Čović rekoh da Hrvati baštine evropske vrijednosti?Pa rekoh ako je već tako što nisu zapalili i zastavu EU,Kolindinu sliku,šahovnicu i Tomsonov autogram,sve u duhu evropskih vrijednosti?