Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjaj, to ce ti i ostat samo na snovima
Prodajem grabova drva, dobra za zime, lješnjak rodio biće žestoka zima. Za više informacija javite mi se na privatnu poruku u profilu.
Ma pusti dodu i peljeski most nebo reci haveru imal vode i imal sta za žvakat?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nacisticka govna. I Vucic i Dodik. Politikanti, manipulanti, lopovi , lazovi.. Serem se ja na takvo vase srpstvo. Bando.
Mile švercer, ratni profiter i SANJAR! AHHAAAAAAAAAAAAha
Seri u desnu, zeli u lijevu ruku i gledaj koja ce se prije ispuniti.
Traktorijada za sve građane i seljane koji ne prihvaćaju vlastitu domovinu i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine. Da su Kotromanići, Vukčić-Hrvatinići, Kosače i Pavlovići znali da će Srbija kontinuirano pokušavati okupirati BiH, digli bi zid veći i od kineskog prema Srbiji. Dosta je bilo licemjerstva i agresorske retorike Srbije i Hrvatske prema BiH.
Tooo Milorade, ubijaj i izgladnjuj (zbog sankcija) još srpske djece, nisu odavno. Dobro te roditelji nisu sa noge na nogu izbacili iz Beograda.
Ja sanjam da RS ne postoji, radim i radiću na tome.
sve je to lijepo nisu oni srbi oni su Bosnjaci pravoslavci.
Ja sam sinoc sanjao da sam dobio na bingu. Probudio se...kad tuki za hou. Tako i ti moj Mile.
Ja sam sinoc sanjao da sam dobio na bingu. Probudio se...kad tuki za hou. Tako i ti moj Mile.
Bog će dati, nećemo snivati, i Srbiju veliku imati!!!
U Srbiji pola ne zna cirilicu koji su oni iz RS-a prisvojili kao svoje pismo, a ne znaju joj ni porijeklo, a upotrebljavaju je za prpagiranje velikog srbstva. Zvezde granda latinica, velike kompanije latinica, vodece TV kuce u Srbiji latinica, saobracajna signalizacija i natpisi na dresovima reprezentativaca latinica pa gdje logika?
Al sere,slijepac,ne vidi da braća Turci već uveliko pokoravaju Srbiju..Jedina je istina i velika vizija koja se uveliko ostvaruje Turska-Albanija-Kosovo-Sandzak-Bosna i Hercegovina ovih novopečeni neće biti ni na mapi,njima samo ostaje da SANJAJU I SPAVAJU...
Predsjednice sta ima, kako cemo sad sa zeljeznicarima, jek opet ide gajba dvije, daj ti nama suplje price vec 20 godina a slame se ima za jesti.
Dodik mozes ti biti jedno sa Srbijom, niko ti me brani..Volim i ia Srbiju, ali nema starac cjepanja BiH..Ti sam znas da od toga nema nista..Raspadom BiH, imali bi ekonomske posljedice Srbija i Hrvatska..Pozz!
Eto bas Srbiji treba 1.5 milion novih kokuza da se brine o njima. Ne znaju sta ce sa svojom bijedom....
Vrlo bi vazno bilo cuti sta zeli Sbija. Neka sda kazu jasno i glasno. Naravno, ako imaju muda.
iskreno me boli qvurac. Znam jedino da ce iza vas ostati bijeda i fukara, ali zasluzeno