Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidna policija. A Mektić se izdvojio da ne stoji pored Ciganina Dodika. 😆😆😆
Turcin + Ciganka = Srbin
@Trulex Bježi ba đikane, niko više ne pada na vaše smutnje. 😄
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A jeste vi muslimani opterećeni tim srbima. Kakve su vam j....e komplekse nabili. Pa vi ste ustravljeni s njima. I ne interesujete ih, a vi ko mutavi. Samo neke glupe psovke, i idiotska poređenja. Priznajte više da su vam se naj....i matere za 10 pokoljenja i krenite dalje. Vi nikako iz srednjeg vojeka. Umjesto da zaboravite svoju sramofu 90-ih, vi kao da ste rasturali tih godina. Koji kretenski tzv. narod.
budale..mislis da je lako drugima da zive pored njih
@gngng Upravo tako. Slažem se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jesu li ovog dodika birali u RS-u ili u Srbiji, "meniščini" da je više tamo nego ovdje. Kad se nova pekara otvori u Pržogrncima dodik je u prvom safu.
Ima smisla da je Mektic tu ali Dodik je samo maskota koja glumi "vegetu" i u sve se mijesa.
srbija svakog dana postaje sve ozbiljnija drzava...sve bogatija i organizovanija...veoma sam zadovoljan nacinom na koji se danas upravlja srbijom i republikom srpskom...
Krmače glave!
Ceric: Turska nam je majka Izetbegovic: Bosnu i Hercegovinu ostavljamo u amanet turskoj
Cerić je imao tomove gafova koje veze sa pameću nemaju ali Izetbegovićeva da BiH ostavlja u amanet Turskoj je genijalna!
a gdje je Mektić? Neće sa fukarom da se druži pametno.
@NerveAgentMektic je u Beogradu. Hebo te on, gori je id Dodika 100 puta.
Vijesti bih bila da se 1.5 ili ti 2. miliona muslimana iz BIH preselilo iz Bosne u Saudijsku Arabiju Irak Iran na Ahiret to bi bila vijest??!!Kakvim se vi glupostima zavodite prebaci samo sa glavne na sporednu??!!
Svaka ptica svome jatu leti. Sta je tu cudno?
E sad je i Mektić ka onomad i Ivanić i ..... pozvan u Beograd na ispiranje.... Mrkva i batina i to je taj recept... Sad će i izbjeglice iz Srbije još komotnije u BiH.
Ma nije valjda!!! Pa kako ce spasitelj BiH i jedini pravi patriota koji je spasio BiH od ustaskog drzavnog udara ici na proslavu dana policije u susjednu drzavu?!?
Virite, virite iz 23%, atma!!!
mi smo u stvari na 1.3%
Srpska policija je pokazala kako se staje na kraj islamistima,kriminalcima i manijacima svih profila na teritoriji Srbije i Srpske. To je dobar pokazatelj i za zemlje u okruženju.
*ebi hi mekticuuu
Svi Smrdi su isti. Ali to nije toliko bitno jer ce svi Smrdi uskoro ziviti u jednoj drzavi - Smrdiji nakon sto mi Bosnjaci pokrenemo Oluju 2. Tzv pc je krepalina koja ce uskoro nestati.
Mislim da vam za oluju treba Hrvatska, ovako mozete samo organizirat lagani povjetarac uz ilahije
Ocito da ova 2 GACI nisuMekticu ni do koljena