Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes ga voliti ili ne al mu ne mozes osporiti da je politicar velikog kalibra. Neko ce reci da je kriminalac al i kod nas dobro kradu politicari a nisu ovome ni do koljena u politici.
Sad dritana kurvu izbacit
Zadnji trzaji odlazeceg Mila. Srpski narod u CG polako ali sigurno uzima vecinu. Prvo popis, gde ce se videti prava vecina, onda nova srpska vlada, jos jaca. Ne znam sta vam nije jasno kad ogromna vecina CG ljudi ne zele Mila. CG se vraca pod okrilje SRB. RS moze i ne mora da ode iz BH ona je vec skoro drzava sama po sebi. Ako oni uzmu na neki nacin i Sever Kosova, pa skoro sve su zavrsili.
Otkuda prosrpska vlada u Crnoj gori ili i tamo "ima srba" ?
Dobri Bosnjani: Srbi podrzavaju samo diktatore i mafijase; Orban, Putin, Lukasenko... Takodje Dobri Bosnjani: To Milo kralju...
Ne daj Milo drzavu! Pa jel drzava njegova prcija da je daje ili ne. Pisete gluposti a izigravate neke legaliste.
Korak po korak, vratit ce Milo vlast. Lagano se amateri sklanjaju.
da je vise ovakvih i kod nas
U prosloj vladi Mila ni jedan ministar nije Srbin bio...kao da napakosti Srbima...budala
Litijski genocidasi na sve strane svijeta HEBITE SE.
Ne daj Milo da ti SPC,Rusi i Ruske ravaku razbiju djedovinu...ćeraj stoku
prijete mi zato sto volim svoje volim najvise
Mudar potez...zmije su osjetile priliku da se vrate,ne daj im
Da se vrate? a izvini ko je bio na vlasti gotovo 30 godina od 91, do 2020?
novinaru rijec najoptimalnije ne postoji. ustvari, logicki kao pridjev moze postojati ali nista ne znaci jer samo OPTIMALNO ima znacenje.
Jesu li ovi Srbi igdje ista dobro uradili? Samo koce razvoj svih zemalja u regionu kako stignu...
treba ih deportovati u Rusiju