Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnogorci, Albanci, Hrvati, Makedonci..Svi ih jebu bez vađenja samo ih Bošnjo miluje
Vlasi, morate znati jednu stvar. Sa svima ste u zavadi, sa Kosovarima, Bošnjacima, Hrvatima, a sada i sa Crnogorcima. Nemoguće je da svi oni ne valjaju, a da ste vi ispravni. Samo znajte da ni Bošnjaci vise nisu naivni kao 1992, sada skoro svaka kuća ima dosta tehnike, a bogami neće vam više proći kao onomad kada ste iz kasarne preko noći pokupili svo naoružanje. Ne, ne..
@555111 I to vam je nacionalna osobina:Ponavljati laž (kao tih nepostojećih 23 ili koliko već) dok ne postane zvanična istina.Valja živjeti u državi u koju te je drugi natjerao.
Milo reformatore, ti si svemirski brod za beogradsku ćaršiju.
Milo bez pardona roka,Crna Gora će imati vlastitu pravoslavnu crkvu,a kome je krivo nek udara glavom u crkvene zidove.
Hoće al u kurcu. Evo osnovali su crnogorsku crkvu u policiji I Cetinju 1993 pa koliko vjernika ima? Neće boko da bude u sekti koja je priznata samo u specijalnim sektaškim krugovima u CG. Dzabe sanjate. Kad bi krenuo Miraš na Ostrog bilo bi krvi do koljena. Za sve postoji granica tolerancije...
Nijedan jedini Srbin nema nista protiv osnivanja CPC. Moze i da se osnuje crkva i da ima svoje vjernike. Ono sto je sporno je imovina SPC u CG koja zeli da se konfiskuje.
@shameonyoo koja imovina, to jest di im je dokaz o vlasništvu, di su papiri?
Akobogda, i mi ćemo je u Bosni imati, inšala!
A ko mu brani da je osnuje, samo neznam sa kim i koliko ce ih biti.
Dakle opet su dosla vremena ugrozenosti srba i svega sto se tice istih..Srbija se smatra ugrozenom i ond ako u Hrvatskoj iam vise Hrvata os srba, i onda ako su manjina u Njemackoj u Africi itd.. Bolest nad svim bolestima..
Zelim Bosansku Pravoslavnu crkvu i Bosansko katolicku crkvu.Dosta prodavanja bjelih jaja pod imenom bubrezi.Idemo u izgradnju Bosne i Hercegovine ,drzave za sve nas.
Nemamo mi nista protiv. Napravite tu crkvu i skupite vjernike. Ali to sigurno nece biti postojeci vjernici SPC. Ali bi vi malo drugima da odredjujete sad i u kojoj crkvi da se mole, u cilju vase velikobosnjacke politike?
A dze je Andrija Mandić sa onom ozloglasenom trobojkom da snjom kao sto veli ukrasi zidove
Što na brata diže ruku, što na sebe baci bruku
Neces ti imati nista nego ces uskoro biti strpan u przun, dalmatinska i hercegovacka brigada su vec spremne, gotov si siptaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crna gora je srpska zemlja i samo geografski pojam tj regija.
Bravo Milooooooo
Jedini pravi vodja svog naroda na cijelom balkanu, izvukao je Crnu Goru iz kandzi velike srbije bez ispaljena metka ... Svaka čast Milo junače ... Crna Gora će te zlatnim slovima ispisati u svojoj istoriji a ne kao ove druge vodje koji su išli grlom u jagode i svoj narod doveli do progona i stradanja ... Lijep pozdrav iz Sarajeva za velikog vodju Mila Djukanovića.
Sa Srbima samo oštro, nema popuštanja! Hrvati su to pokazali kako se radi 95.
@Shmokljo Vaš način izlaganja, vaše pretnje i pravdanje etničkog čišćenja, možda na najbolji način govore zašto RS možda više i neće ostati u BiH.
Milo Đukanović-Đukaj je najbolji predsjednik na Balkanu.Sa 28 godina starosti je postao prvi puta predsjednik Crne Gore i egsistira već 30 godina kao vodeći politićar Crne gore.
samo gazi vučića i dacića