Komentari (483)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Birat ćemo Komšića za prvog predsjednika građanske BiH..
neka Hrvati biraju svog predsjednika a vi jalije svoje birajte
Mi u gradzanskoj Republici Srpskoj cemo Dzevada Galijasevica.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bosnjak sam, ali ako SDA i Bakir Izetbegovic zagovaraju gradjansku BiH ja sam protiv njihove vizije "gradjanske" BiH.Bilo kakvo uredjenje sa SDA na vlasti ce biti drzava gdje caruje lopovluk.Imali su 30- tak godina da naprave posten sistem barem na teritoriji gdje vladaju, pa sta uradise. I tu im krivi Srbi i Hrvati.Lopuze mjenjaju sve varijante samo da bi i dalje krali.Mars.
motanuša - Ako nisi primjetio da ti ukažem; oni zajedno handre sve građane BiH.
Bravo Zoki dobit ćeš ZLATNOG LJILJNA
“SDP” ma koja je to opet jeftina fora
Ti TKZ majmune, BiH jeste građanska i svjetovna država. za sve ostalo ćeš vrlo brzo morati da odgovaraš Za austriske štalare i konjušare nikada nismo rekli TKZ.
I ti si naj veća podvala u Hrvatskoj pa šta sada ljudi te trpe
Slazem se sa Zokijem. Gradjanska BIH je SDO bosnjacka podvala koja za cilj ima majorizaciju i diskriminaciju Srba i Hrvata.
*ebo te otac Milanovicu keru!
Konstitutivni narodi su podvala. Drzavu čini narod i on je konstitutivan. Etničke podjele su alat za opstanak na vlasti. Imaju i bošnjaci i srbi i hrvati i ostali panetnije i sposobnije ljude od ove trojice koji pokusavaju ostati tu gdje jesu do smrti
I što se Hrvati bune? Pa sami su ukinuli Herceg-Bosnu. Pored dan danas žive Republike Srpske. Bošnjaci im Herceg-Bosnu nisu ni dali ni oduzeli.
Erazmo, dali su oni od straha da im ARBiH ne izađe na more. Dali smo im Hrvatsku. Da ARBiH nije krenula u rat, Zagreb bi bio drugi grad po veličini u Srbiji. Samo Sarajevo sve vrijeme opsade za se vezivalo trideset hiljada vojnika, a tek ostale resurse.
Nagni i ti praljkovacu, uzpovac 😂
Nije problem. Tvojima i Mladiću je očito prejaka.
Milanović se sprema za nove izbore i potrebni su mu poeni jer nista dobro nije uradio za Hrvatsku u svom mandatu .Zalosno je sto te poene ubire preko susjedne drzave od koje Hrvatska najvise ima koristi sto utrgovini tako i u turizmu.
Najviše dolazaka i noćenja stranih turista u 2019. ostvarili su turisti iz Njemačke, i to 2,9 milijuna dolazaka i 19,9 milijuna noćenja (16,6% od ukupno ostvarenih stranih dolazaka i 23,7% od ukupno ostvarenih noćenja stranih turista). Slijede noćenja turista iz Slovenije (8,9%), Austrije (8,4%), Poljske (7,0%), Italije (6,1%), Češke (5,9%) te Ujedinjene Kraljevine (5,1%). Službeni statistički podatci. I di je tu BIH? Možda u Bosancima iz Slovenije?
Tko to laže da Bošnjaci žele građansku BIH? Oni žele samo građansku Federaciju.
sejdo komsic-podvala samo nam kirbyja dajte-gradžanski
Čovječe ti si največa podvala u SDPu Hrvatske
Da mi je biti katolik jedan dan samo da se docepam Njemacke, ovako kao muslimanu mozes ici prat guzice ili moras imat papire kao da si NASA-in pilot..BiH katolici su toliko u plusu al nevide od ovih sto ih truju
Bar to nije nikad bio problem. Kad je čeljad gladna promijeni se ime i vjera začas. Pitaj pradedu.
Podbuho od rakije😂