Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ovog Alkosa, crven ko semafor.
Zoki je najbolji političar na našim prostorima u zadnjih 30 god. Čovjek koji se usudi reći sve i svima i to ono baš direktno i iskreno. Svi ostali nisu vrijedni spomena, legalni mafijaši i korumpirana gamad. Što se tiče BiH i Zokija samo traži za hrvate ono što im je u Daytonu zajamčeno, ništa više i ništa manje. Amen
Ovom govnetu treba zabraniti ulazak u BiH
Dajete domovnicu hrvatsko drzavljanstvo, besplatno skolovanje za hrvate iz BiH u Hr, putovnice i ocekujete da se neko vrati iz Hrvatske ili EU u Hercegovacki krs. Vi ste direktni i jedini krivci za sve manji broj hrvata u BiH.
A mi ćemo da ukinemo HB koja je na štetu BiH!
Bravo Zoki!!
Hoce,hoce cim si ti to naredio bit ce tako 100%
Hrvati su i previše zastupljeni u institucijama BiH i kao takvi trebaju više gledati u Sarajevo nego u Zagreb. Kada se to desi bit će bolje i njima i nama.
Uvijek isto, izmišljanje!!! Koji su to zakoni?
Okani nas se gledaj u svoju avliju.
Opet se drogira
Zadrži se u svojoj avliji, neotesani čovječe.
Vlahu opet BOSNA dobija
Dragi moji bosanci i hercegovci. S ovim čibavim proruskim zoranGutanom milanovićem treba samo oštro. Na njegove divljačke uvrede uzvratiti još većim. On ni Hrvatsku ne voli, a kamo li BiH. Svojevremeno je izjavio da je Hrvatska slučajna država, a BiH big shit. Uopće me ni najmanje ne čudi što gorljivo podržava nacionalističku korumpiranu mafiju, to jest dodika i njegovog čovića.
Zasto ste ukrali srbima imamnje po hr? Daj te vi drugima pravo u hr balago dvolicna