Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj veca budala od Skake..
Zorangutan nije blesav ,samo je malo nadrogiran.
Ovo je kalibar nerke njive pa i jesu ista partija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako bi ovo drug Stari porazbacao. Hoš pojest hoš popit ?
Ja stvarno mislim da je Zoran upravu.. Samo da bude predsjednik države?Mislim da su mu uskracena prava.Zali se,mos ti tooo🤣🙆🤣🤣
Zoka rusi ADZ
Demokratija na Hrvatski nacin...
Sto ljudi prave od svog zivota dramu.
Ne moze se preko noci postati diktator. Uci, imas od koga.
Blago Hrvatskoj sto ima Zoku. Bosna je ponosna sa Bijelim andjelom, akademikom.
Milanović je pod potpunim Ruskim uticajem. Pa mora ovo raditi, od sebe pravi budalo. Žalosno.
Smrkanovic se nesto buni
Fasista
Lik sto na umu to na drum. Nema dlake na jeziku! Ja ga gotivim! A ne ovi Bosnjacki politicari nja nja njaaa pa onda nja nja njaaa sve bezmudashi! Vazda neko spinovanje neka sranja.. Daj ba reci kako je tako je! Ima li iko muda vise izasta.. Vjecito neke kalkulacije!
Ha… mozda se i slazem o Bosnjackim njanjakanjuma al’ Milanoviceva prica nije oznaka postenja, nego prica prica prilagodjena vremenu a sada je vrijeme influencera, nepismenih galamdzija i vrijeme populizma .. Milanovic i postenje nemaju veze jedno s drugim.
Gledaj ti lakrdija ..a samo jedan narod …sta bi da su vam srbi ostali
Koliki mentol je postao ovaj lik to je nevidjeno. Pa hajd sto je on nadosao na ovako debilnu ideju ali ima li lik nekog savjetnika da mu kaze - halo covjece blamiramo se. Ili su i savjetnici kod istog dilera...
Jaran Duduk mu je los savjetnik.
ovaj ko ahbab mu iz laktasa budaletina na kvadrat