Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O unutrašnjim pitanjima BiH će isključivo odlučivati narodi BiH, to da bude jasno svima koji nastoje destabilizovati ovu državu svojim djelovanjem.
Ma on je nebitan lik, bolna tacka im BiH zato sto je nisu mogli podjeliti u ratu, a ne mogu ni sada.
Objasnite debilu da Hrvatska i Srbija nisu GARANTI, već supotpisnice Daytona kao zaraćene strane, i to presuđene za agresiju i UZP. Dakle, u statusu Wermachta ili Japana. Glavni dio koji "kači" Hrvatsku tiče se nemiješanja u unutarnje stvari BiH. Objasnite debilu
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovi likovi nikad nece biti svjesni svoje nebitnosti.
Dejtonski Ustav Član X Izmjene i dopune 1. Amandmanski postupak Ovaj Ustav se može mijenjati i dopunjavati odlukom Parlamentarne skupštine, koja uključuje dvotrećinsku većinu glasova onih koji su prisutni i koji glasaju u Predstavničkom domu
gouuser zahvali se tudmanu i hrvatskoj na Republici Srpskoj jer su ti je oni poklonili
Nismo odavno čuli predsjednika Hrvatske, Slavonije, Istre, Dalmacije i Dubrovnika.
I Bosniiieeeee, ba! hercegovina se podrazumijeva.
Treba vama udarit reviziju tuzbe za UZP, da vas udari po đepu da vam više BiH ne pada na pamet.
Potposnice zaracenih strana su srbija i hrvaska one nisu nikakav garant BIH nego uzp
Dobro, možeš i tako gledati! Svejedno je. Potpisale su da da vas neće tući ako se držite sporazuma. U protivnom dobivate po tupavim glavurdama.
Mozeš da ga dudlaš gespon predsjedniče. Rješit ćemo se mi te ludačke košulje, a tebi ako je do rata, bujrum.
Dajte prestanite sa tim izazovima ako vam je do rata ,,bujrum,,..nisi svjestan da Hrvatska ne bih tu pomagala Bošnjake, a o ostalima nema govora.tako se malo preispitaj. Ne otvaraj pandoru !
Šta bi ti čibavi alkoholičaru, da se vi pitate hoćemo li postojati uopće. Kakva arogancija. Možda će sljepilo EU proći pa da sje jasno odredi prema našim susjedima iliti komšijama
E tebe ce garant neko nesto pitati ...
Vi niste garanti Dejtona i ne seri!!!
Zoki opet promjenio dilera
Gubi pravo veta u EU i vraća se opet balkanskim igrama. Veći suverenitet ima Bosna jer su oni svoj prenijeli na EU. Sam Milanović je pogubljen jer je razapet između EU, SAD i Rusije.
Kupi glasove od zaluđenih hrvata
dodik drugi
Mozda oni koji to zagovaraju upravo i zele rat i ne prezaju od tvojih tvrdnji.
ovaj bi trebao kod kakvog dobrog psihijatra za početak
Bošnje još nisu svjesne da ih držimo u šahu. Sve granične prelaze drži Hrvatska, opkoljeni ste praktično iznutra s Republikom Srpskom i HRHB a s vana Hrvatskom i Srbijom. Jedan pogrešan pokret i slijedi vam izolacija na 23,37%.
Drzis ti nesto drugo u ruci
pitas se ko lanjski snijeg