Komentari (374)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupane, genocid je genocid. Ubistvo jednog neduznog covjeka je genocid. Sta se desava sa ovim Hrvatima jbte, bolje ste se ponasali prije EU bar ste bili civilizacija i gospoda.
Kako te nije sramota? Pobili ste najmanje 300 000 Srba u WW2 sa Hrvatima. Ukupna cifra je 500 000 ali od toga je bar 300 000 civilnih žrtava.
Kako može biti ubistvo jednog čovjeka genocid? Onda nema mjesta u BiH u kojem nije bilo genocida. I nema strane u BiH nad kojoj i koja nije počinila genocid. To što si napisao je deset puta veća glupost od bilo čega što je Milanović rekao.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ljudovi ucite skole, vjeruj te u sebe i svoje snove. Nikad ne odustajte jer ako ovaj budalas moze biti predsjednik,zamisli sta vi mozete????
Faca mentalno bolesne osobe
zoka puko kao gramofon izleda dudukov diler im je jaran pa im daja iste droge
Ljudi normalni, ne palite se na ovakve izjave koje se same poricu, neka g. milovanovic sad ponovi sta je izjavio i izjava ce biti drugacija. Ni on sam nezna sta izjavljuje. Puko coek skroz...
Narkoman i fašista.
Mora se priznat da ovaj idiot ima rijetko odvratnu facu, posljedica nastala od količine mržnje u njegovoj glavi ili pak dapače genetički poremećaj. Komšije Hrvati dajte imajte neke kriterijume na izborima, ovo se ne da gledati.
Ovaj stvarno izgorio po glavi? Čuj ni jedan genocid nije isti?Ni jedna žrtva nije ista? O hebo ti mamu svoju !!!
Ovaj Milanovic bivsa komunjara sad glumi ustashu da bi jadnice bio ko fol zeznut lik providna komunjara
pa u normalnim zemljama, najmanje sto bi ovaj trebao da uradi, je da da ostavku, ali kod nas nacionalistima nije bitno kakvu je glupost izjavio, bitno je da je on rekao. porediti genocide, ili izjednacavati genocid sa necim u najmanju ruku je neumjesto i nije nivo jednog drzavnika, ali ocito ni HR nema drzavnike.
Od kako je Kolinda dosla na vlast u Hrvatskoj je tamni vilajet. Kako ovakve spodobe uopce dobiju priliku da se javno eksponiraju i to na mjestu nekakvog drzavnika?!
Nekada se pjevalo:" svaki grad uz naše more ima svoga lera"... Sada lero sjedi na mjestu predsjednika.
jesi ti nakaza jeboti pas mater
Milanovic pencilin za bolešnjake
BOJKOT KUPOVINI PROIZVODA IZ SRBIJE I HRVATSKE - Kaznimo nacionaliste i agresore kako zaslužuju !!!
Cudi me da sejdo hrvat jos nije dao komentar ,hmm,cuvaj se zoki,hihihi...
Jebe zoka ne vadi,kakireee,haha...
@KOMŠIĆ2022