Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je rasisiat i fasista u Europi kao Milanovic, mozda jedino onaj Orban je gori !!!!
Nestalo je tih vampira, ne brini se moja Bosno, Bošnjaci su sad većina, njih je samo 7%
niko ne moze u istu recenicu sa “demokratskim Zapadn”
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto Vijeće EU je trebalo da te "zamoli" da im kažeš kako će se u BiH glasati i kakav žališ Izborni zakom. Ti padaš u politički ambis i niko neće pružiti ruku da te spasi. Ti si svoje licemjerstvo pokazao. Postao si nacifašista, a bio si socijaldemokrata. Sada si dokazao da si godinama lagao prije svega svoju zemlju pa ostale. Sada je izašlo na vidjelo koliki si šljam. Od tebe više nikada čovjek.
Rijec "konstitucija" u svakom jeziku ima drugacije znacenje i podgrupe. Ovome to jos ne ulazi u glavu?
kao nije znao. pa sa tim sto hoce ruse se nacela svijeta. hoce da u svakoj mjesnoj zajednici bude drzava.
kao nije znao. pa sa tim sto hoce ruse se nacela svijeta. hoce da u svakoj mjesnoj zajednici bude drzava.
kao nije znao. pa sa tim sto hoce ruse se nacela svijeta. hoce da u svakoj mjesnoj zajednici bude drzava.
PA ZAGREB I BEOGRAD DRŽE ISTU PRIČU - nekadašnji neprijatelji se ujedinili ponovo protiv Bosne
Ja mislim da su, i Zoran i njegov sunarodnik Dragan, ogorčeni više što se ne spominju srbi nego Hrvati. Samo na prefinjen način, upotrebljavaju naziv Hrvati. To je ista taktika kao što “hrvatsvo” upotrebljavaju npr. Vedrana Rudan, onaj tzv. “istoričar” Šarić i slične karikature.
opet galama, al nema nikakve ovlasti. ovakve ovlasti treba dati i našim predsjednicima. možeš samo hraljat al nemaš nikakve ovlasti.
pozivam EU dusebriznike da proslave Bozic u Sarajevu na isti nacin kako ga slave u EU - postave vijenac na vrata, pa da vidimo kako ce pricati poslije
A šta je sa legitimnosti i konstitutivnosti Bošnjaka i Srba U Hrvatskoj dušmanine
Hahaha kme
Vijeće EU nasikerano. Milanović nije zadovoljan :)
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti... Oni su uzrok svih naših problema preko domaćih izdajnika
Najpopularniji srbin u regiji. Svako jutro uradi dvije stvari,poljubi ogledalo i smisli najvecu glupost i neistinu tog dana.Cackanje nosa ne spada u ove dvije gore napomenute aktivnosti. To je dio meditacije i kulturnog uzdizanja. Isti kao lik iz serije LZN Combe ( ZORAN CMAR )
Glabajte ga susjedi
Čibuljičavo prase