Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš me zanima da li su BBC,CNN,Fox news I ostali objavili da su se ljudi otrovali pijući Coca Cola proizvode !
Ko biva slučajno nas počeli trovati, ovo možda već duže vrijeme traje ali neko je sad možda pretjerao dozu
Ako pijes ta smeca u plasticnim flasama trujes se sam...
hajd sto si glup nego imas i sljedbenike gluposti,nije problem bio u tom picu nego u kiselini sa kojom se flase peru retardinjo
Slucanje trovanja https://m.youtube.com/watch?v=zPZtrjKrvls
MASONI ILUMINATI SLOBODNI ZIDARI,BRATSTVO CRNOG BODEZA, KULT LOBANJE I KOSTI! ISTRAZITE I SVE CE VAM BITI JASNO! Imate internet postoje izvori! Oni ce reci teorija zavjere evo praxu imate priliku gledati svaki dan! PAMETNOM JE ISARET DOSTA!
Imam internet, koji bi po svim teorijama i dokazima, trebali da kontrolisu upravo ti navedeni i preko interneta da ti prosipaju raznorazne price na koje se lijepite kao muhe na vnogo, bez razmisljanja uopste o tome sto citate tamo. Ali ne razmisljate na taj nacin, nego teorije o svjetskim zavjerama i dominaciji nalazite upravo na medijima koje bi po svim teorijama upravo ti "vladari" kontrolisali 🤣 samo si u pravu "pametnom je isaret dosta"
Nešto pišete o čistoći bosanskih voda? Dovoljno je provozati se BiH i vidjeti koliko su čiste.
Treba se čuvati i Meka, sreća pa smo i onaj jedan otjerali
To su te vrijednosti Zapada Bil Gejtsa Sorosa Henry Kissingera i Anglosaksonaca! Tajnih drustava! Ubij i samo ubij da dzavo trlja ruke njima je on Gospodar! Putin to zna!
Kako si uspio sve to povezati? Daj kakav link da vidim to
Sretno u paklu voli vas natanjahu, sto je najgore vas narod i nemisli tako nego vi morate slusati evropske politicare i nesnijete zucnut kao i prije 75 godina dok vam Tito nije dao nezavisnost.
Bojkot susjedi... nema druge. To vam je moj savjet a vi kako hocete.
Greška ili možda poruka od nekoga Hrvatima i Austrijancima zbog rezolucije o Gazi? 🤔
Ili zbog jasenovca