Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i Hrvati sad zvanično se zalažu za rasističke vrijednosti. Čestitke
Who Let the Dogs Out
Joj jes grdan kakav li je tek bio kad se rodio. Pa Milanoviću dođi u Sarajevo i vidi na katedrali u Sarajevu piše Bošnjaci katolici ni slova o tzv bosanskim Hrvatima
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bjesan pas
“Radi toga se ratovalo i zbog toga je donesen Dejton”!! A sastanak Miloševića i Tuđmana u Karađorđevu gdje su dogovorili da se obori Ante Marković i podijeli Bosna?
Od ove presude vjerovatno, kao i od svih dosadašnjih, neće biti ništa... Jedina korist od iste jeste što je skinula sve maske sa lica kvazidemokrata i "dusebriznika" za Bosnu i njene narode.
omca hrvatima u bih.... a ti bi malo dijelio tudje je l da?
Hrvatski narod i krsčansko katolička vjera opstali su i za večih zuluma koji su vladali ovim prostorima imopstat če imu buduče
Po toj presudi je onda Dejtonski sporam ne zakonit ?! "europljani" opet pokazuju da su pali s marsa i niš nekuže, ko ni 90ih ... zbog njihove smotanosti i vlastitih političkih nadmetanja i nisu spriječili miloševce. Dakle, put do idealne država mora uvažiti realonost ... a realnost je da nakon rata svih protiv svih, 20 g kasnije još uvijek niko nikomu nevjeruje ... uostalom da li su u EU dostigli idealna društva igdje.
O prasence glupo zacepi taj paksu pod nosom
A ti bi ratovao iz Bruxellesa, kao i 90-ih?
Luđak ti je babo ebo te on
Milovanović je srbin porijeklom nije ni ćudo kad podže da baljezga da mu čvarci iz džepova ispadaju.
zokiju nestalo robe...sad ce mile sa zrakomlatom dobacit malo cistaka za havera
Pa zar se me borimo svi za evropske vrijednosti? Ne kontam ovog socialdemokratu???
Milanovicu ne seri i ne lazi sud Evropski je donio presudu isto sto je donio i Hag da ste agresori sa Franjom na BiH, da ste etnicki pokusali da ocistite i protjerate Bosnjake Muslimane da ste UZP hvat u Bosni naprabili da ste presudzeni za tzv. HB koju ste nelegalno stvarali u ratu, da ste htjeli Banovinu da podjelite Bosnu. To vam nismo mi Bosnjaci dozvolili braneci je a o gradzanskom ratu nema gobora jedino mozete biti agresori opet. Sad vam ni sufije Evropske ne valjaju.
A oces opet nazvati agresijom ako se neko brani u bih....pa nije hag vjecno mjerilo i evo ti zoves mene uzp a nemam nista sa ratom...jebi se
Ovaj samo zna prijetiti ratom. Ovaj samo zna prijetiti ratom!!!
pametan čovjek,jedini realan politicar bez nekih pretenzija,svaka čast predsjedniku
Kada ce komsije da shvate da su potpisnice Dejtona kao strane u sukobu. Oni se ufurali da su oni nekakvi mentori.
Kakve komšije?Grci , Cipar ,Sirija na koga si mislio allaha ti?