Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ti te hrabrosti, on ustao protiv Nijemaca i Njemačke, hrabro i ambiciozno!
Normalno ne kmeči ko Bosanci. Sinjanin je to. Dokazani lijek za Turke
Ova prica Zoke nije ni za kafane, a ne za Evropskih vrijednosti... Zoka je puko nakon kraha UZP diplomatije... od kojih su se najmanje nadali, ti su ih izdali (Njemacka, Italija, Amerika, Turska, Francuska itd) oni neznaju sta je to konstituvnost i legitimitet, ono, Komšić je manji Hrvat, nego ja Covic 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Samo ti uz Dodika pa ces na listu
Prošlo vam je doba kmečanja. Mislim da je Živković mlađi korak da bude prvi na toj listi
Genocidna paščad, sljedbenici Slobodana Praljka, već mjesecima se kurche nabavkom francuskih aviona i prijete ubijanjem Bošnjaka. Valjda im je sad jasno, da je Bajden u nekom takvom scenariju Erdoganu odriješio ruke da Grude zgrudva sa zemljom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova komunjara naucila i zikino kolo da se ukljopi moze samo trebat
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Nas jedan jedini predsjednik
Covjek izgubio kompas, blago receno
Lik kopira Vučića
Kaze rupicasti Zoka Amerika, Njemacka i Francuska su misevi. Ovaj lik ima dijagnozu.
Vi ste gori sto mu dajete paznju
na zalost je upravu sve dok Sarajevo i Pale, i jos Mostar Istok i Zapad ne budu se orgija1i i ljubav pravili, zivicemo u podjeli i iluziji o nekoj idilicnoj zemlji.. Bosnjaci vi trebate popustiti malo taj Islam i pozvati komsije na pivo i dobar dernek.. a vi srbi malo popustite sa slavom prema koljacima..
na zalost je upravu sve dok Sarajevo i Pale, i jos Mostar Istok i Zapad ne budu se orgija1i i ljubav pravili, zivicemo u podjeli i iluziji o nekoj idilicnoj zemlji.. Bosnjaci vi trebate popustiti malo taj Islam i pozvati komsije na pivo i dobar dernek.. a vi srbi malo popustite sa slavom prema koljacima..
Msm vise je ovaj nidje veze
Dok svabo kaze da sjednes ima da sjednes a sad malo laj hajmo
Pogledajte istini u oci i recite da zelite destabiliziranu BiH kako bi mogli uz pomoc unutrasnjih izdajnika odcijepiti dio BiH i pripojiti ga Hrvatskoj sto krsi sve EU standarde
Žiko, briljiras mjesecima, izjave iz dana u dan sve gluplje, gubus se covjece!
Milanović... miševi i Žikino kolo.😆 Koji je to nivo jednog predsjednika. Zaomije vecine Hrvatskog naroda i Hrvatske, koja ima jako puno dobrih ljudi kao i vecina ex YU drzava. Prirodna bogatstva, rijeke, planine kao nigdje na svijetu..a narod odlazi.
Samo malo popuštanja i eto hrvatima Sejde. I da nije Daytona, a on je alfa i omega Bosne, BiH bi postala džamahirija. A to je Dayton isključija. Ko to ne razumi, taj ne bi triba komentirati.
Ovdje niko nece to. Hoce svi normalnu drzavu gdje ce se ministri te drzave boriti za tu drzavu a ne za komsije. Koji iste te koriste za politicke poene i pljacku.