Komentari (461)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasovala sam kao Hrvatica iz posavine za neovisnu BiH.Moj glas danas nece biti manje konstitutivan.Ako vam je do svadje svadjajte se u krugu obitelji ili u birtiji.Svadje oko konstitutivnosti nema jer je ona neupitna.
Ne mogu da vjerujem da ima katolika (Hrvata) u Posavini , rijedak slučaj. A u drugom svjetskom ratu bila duboka pozadina i sigurna teritorija.
Prgava impotentna bitanga Милановић-
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ništa, napustite NATO odmah.
Konstitutivnost ne postoji u ustavu. Nju su izmislile nacionalne stranke kako bi opstale na vlasti. Narod jedne zemlje cini tu zemlju i on je konstitutivan...etničke podjele koce napredku
Kao da vas neko pita nesto Hrvate. Pa zna se dobro ko se pita. A to su najace drzave unutar EU. Njemacka, Francuska, Italija, itd.Vi ste mala drzavice koja isto tako kao BiH izvozi najbolji produkt tj. stanovnistvo. Vrse ekonomsko etnicko ciscenje. Dok je mala Svicarska citavo vrijeme ulaze u svoje ljude i njihovo znanje, mi svoj najbolji kadar izvozimo.
Aaa i ne bi nista od konstitutivnosti Plenki moj....cccc
Kada dodjem u Srbiju ili Hrvatsku i kazem da sam iz BiH, kazu gdje si bosanac. Tako je uvijek bilo i bice, a sve drugo je nakaradno.
Hoce li i moj tovar biti konstutivan,kupija san ga u Listici
Zoki care, ti si vakcina za Sejdine glasače.
Nisam cito ni tu kopiju Dejtona jer je neko Original sakrio.Ali ako je tacno da tamo pise da je BiH Gradzanska (a ne narodna)drzava i da su njeni konstituenti srbi,hrvati,bosnjaci i ostali gradzani,po mojoj logici ta se formulacija odnosi na gradzane a ne na narode.Pa svi gradzani BiH su ili srbi ili hrvati iki bosbjaci ili ostale nacionalnosti.Zasto opozicija i intelektualc nepokrenu raspravu o tome?Izgleda i njima ovajo fino.Plate dobre a gradzani nek se svadzaju.
Srećom pa u nevladinim organizacijama u Sarajevu ima više pameti nego na Pantovčaku!
Dudlaj ga
Vi retardirani komentatori, a ovdje ih je više od 90% javite se početkom desetog mjeseca ove godine, pa ćete dobiti odgovarajuće odgovore, ako ih i tada mognete shvatiti!
Je uporno ponavljam. Diplomatija susjeda je na predskolskom nivou inace bi naje6ali da nije!
Od njega nema šta očekivati glupan ostaje glupan,
Ja kurca i palca
Milanovic je stari komunista bastini tekovine Vladimir Iljic Lenjina o konstitutivnosti naroda sto je Ruska izmisljotina. On je sramota za Hrvatsku koja je clanica EU i Nato-a