Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To što je presjednik samostalne države Hrvatske rekao istina je a pošto ste vi nepismeni pa nerazumijete iako imate 3 presjednika baš ste fukare
Svako ko pročita tvoj post u sebi kaže.... Hebo ti on mater
Uvazavas li ti misljenje predsjednika Srbije vezana za pitanje Srba u Hrvatskoj?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pogledaj malo po hrvatskoj kako izgleda društvo. Veća prava tamo imaju manjine nego kod nas konstitutivni narod. Pogledaj đamije u Rijeci, Zagrebu i Sisku. Pa ni u Bosni ljepših građevina nema...
Oslobađanje Bosne po Milanoviću: 'U sklopu šire operacije da se osvoji Gornji Vakuf Hrvatska vojska je uzvršila helikopterski desant na planinu Vranica. Desant je izvela specijalna jefinica HV “Matija Vlačić”. Pripadnici ARBiH su likvidirali cijelu grupu.'
Jasno je i nije neka daleka istorija. Kada je armija vracena od praga Banje L. I dan danas mi nije jasno zasto su Aliji zaprijetili da povuce armiju, vojska je plakala Al doslovno. Nebih sigurno imali tu staku , zvanu rs. Ne moze se dodo prebrojavati, gdje je panj bio kada se armija trebala usetetati u laktase!? Smjesnoo.
hhahahaha
Ako su ovi pošteni građani , prije svega antifašisti i Bosanski patrioti. Ti si tovaru SDPovski uspjeli pobačaj. Nikada od tebe čovjeka a još manje nacionalsocijaliste=fašiste! Ostaješ samo dinarski tovar. U najboljem slučaju štalar u Beču.
Nista novo od 1737 Proglas kralja ili cara Karla prije banjalucke bitke glasi "Jednu treciju muslimana pobiti, jednu trecine prekrstiti i jednu trecinu raseliti"
Zorane kao prvo glup si. Kao drugo fasista. Trece odhebi iz BiH. Kontas?
kanite se vise price o tome da se hrvati za nesto bore. ovdje se samo hdz bori za svoje interese i 'probrane' hrvate. isto vazi i za sda i snsd. protesti ma koje ke pozvao sdp su bili borba za dostojanstvo gradjana.
ma palamudis bezze, znamo se miki.
U Hrvatskoj im ne valjaju Srbi, u BiH Bosnjaci..🤔
Ma koga si ti natjerao, pašče, Dzaba lajete, nikad više NDH na tlu Bosne, mrš
Da smo pametni gradili bi dobrosusjedske odnose sa Hrvatima i Hrvatskom. Nemamo mi budoćnosti ako sa svima zakrvimo. Srbi su izabrali stranu u svjetskom poretku koja je za nas neprihvatljiva a i inace nazadan narod koji neracionalno misli i u svom nekom svijetu zivi. Suzivot znači i kompromis.
kako s promicateljima UZPa?
Nismo mi zakrvili ni s jednim ni drugim, oni ne žele nikakve odnose s nama, da nije bilol medija istrjebili nas devedesetih do zadnjeg.
I ti si fukara nemože ti država priuštit doktora nego sam sebi prst krpiš.A ovamo bi nešto pomagao drugima?
Bojim se da ovaj covjek dugo nije kakio,vidi mu se na faci
Rulja ti je familija.
Alkosu, prvo saFun!
Nešto buncas čovječe, jesi li mjerio temperaturu