Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama bi Hrvatski predsjednik jedino valjao kada bi ga vi bošnjaci izabrali, kao sto ste izabrali Hrvatima u Bosni komšića, možda bi onda manje kmečali.
@gooUser1589158311 de mi reci gdje vam je povelja Kulina Bana tj. gdje je držite, niste znali za nju unazad 10 godina i sad se nešto pozivate na nju, pa i originalni Dejtonski sporazum ste zagubili,da vam čovjek ostavi dvije ovce da mu ih pričuvate jednu bi okrenuli na ražnju a drugu bi prodali da kupite gajbu pive i salate jer gdje ćeš janjetinu jesti bez pive i salate nema smisla
hrvaska je genocidna tvorovina...
PA, NEĆE SLUŠATI VAS I VAŠE "HISTORIČARE" ŠTO IZMIŠLJAJU "HRABRU" BOŠNJAČKU POVIJEST.......................hahaha
Rekao je Jovo Kapičić, muslimani iz Bosne imaju samo Istanbul i Tursku i neka se ne varaju u lažne "prijateljske" susjede. Neće krst na krst.
Bosnjo ne konta da bi do sad bio hrvat da nema Srba u BiH,..a sve se nesto gica i kofrci . Za vrijeme NDH niti je bosnjaka ni BiH bilo,...Postojite samo jer Srbi u BiH postoje,.a slobodni ste samo pored Srba
@milosthemuratcutter Kad odvojimo RS,....brojite vrijeme koliko cete kao bosnjaci postojati u Federaciji. Vala i jeste zasluzili hrvate
ovde je 'falsifikat',..a protjerivanje Srba iz hrvatske uz pomoc fasistickog NATO je 'legitimitet' Svi ste vi konujusari isti,..konjusari!,...ne bitno koje okupatorske religije bili
ja znam a znate i vi da je mirovni sporazum činio trojac Milošević,Tuđman,Izetbegović,ako to nije to onda smo svi slijepci i moramo učiti neku novu povijest,..a koja će to povijest biti neka mi kažu ti "novopečeni povijesničarski stručnjaci",..
Šta nije neki dan optuženik za ratne zločine nad Hrvatima postao ministar za sigurnost? Dvostruka pravila?
Naravno da će Bošnjaci i dalje govoriti kako je sve legalno i pravično. Ali postaviti ratnog zločinca na ministarsku fotelju i perfidno oduzeti Hrvatima člana predsjedništva JASNA JE PORUKA HRVATIMA IZ BiH pa vi pričajte što hoćete.
e sad BOJKOT sve sto je njihovo. udzes u prodavnicu u hr i neces maci 5 proizvoda iz BiH a kod nas svega njihovog. BOJKOT SVEGA IZ HR. ovo su baggra ko oni drugi .. pa kako ce biti mira kad podyebavaju stalno. nece oni mir. koje budale su ove fasiste pustili u EU?
@alenko Niko vas ne podjebava, to je vaša psiha upitna
Svi su predsjednici obične lutke na konopcu. Imaju isti utjecaj kao fikus u kancelariji. Milanović može samo laprdati jer nema nikakvu moć u bilo kojem segmentu
Zar je moguce da je istina smo ono sto bosnjaci misle? Zar smo svi u zabludi?
Milanović je BULLSHIT od predsjetnika...jedno VELIKO nedonošče 😉
ovo vise dosadno...na balkanu nista novo
Kako nisu umorni više? kad ne bi ovo valjali izgleda da bi morali raditi i vući svoje države naprijed.
Sad ces vidjet kad se Milovanovic kao i Kitaglabar ofarba u plavo, pocne nosati crna odijela a mozda pusti i brcice. Ponijelo ga pravo cim je dobio lovi od EU. E nece svabo djaba pare davat, valja to vracat u naturi.
Teško je glupostima biti mudar, kao ovaj "historičar" koji ne razlikuje republiku od državnosti. I onda odma lajanje kontra Hr i Milanovića. I niko da razmisli, nego av, av.