Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti si ko i Covic umisljas da si legitiman predstavnik Bosne i Hercegovine
pola "milujuna"? gdje to retard u Irskoj? Njemackoj? Zagrebu? GDJE?
svima je BiH trn u oku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ti se prdežu ništa ovde nepitaš,sikter.
Al frajer baš nije normala
Džaba u RS nema odstupanja ni milimetra Milorad predstavnik Srba zajaše konja u Federaciji Džaferaga isto Bošnjak a Hrvatima neko bubne građanskog Željka nije u redu ako jaše Srbin Bošnjak neka zajaše i Etnički Hrvat probran od Hrvata i mirna Bosna ovako reakcija pa se Zoka dao u netačne iskaze pakosti
Od Dejtona je ovako gospodine presjedniče vi ste obmanuli Nato zvaničnike dok god se ne donese kakav novi zakon važi a ti ga sklempa eto nazvali te Ludi presjednik moraš pazit na sebe šta zboriš
Kojih pola miliona državljana EU?ako su u EU kako to da su ugroženi?logika ti nije jača strana a nema ih ni blizu pola miliona !
ti si zreo za posmatranje u nekom sanatorijumu
Ti si bolan sigurnosna prijetnja, treba ti izrezati tu poganu jezicinu. Drzi se svoje drzave, zabo krastaco jedna
Na ovoj pressici, niko da se sjeti da pita Milanceta, kako mu to Putinov pijun Dodik, koji priziva Ruse na 70-ak kilometara od Zagreba, nije prijetnja, nego partner i sagovornik?
Zoka otiso u Madrid našmrkan....opet...
Da ti kažem šta je sigurnosni problem, kad bi Srbija s Rusijom krenula na Bosnu treba se samo skloniti nek prođu do Hrvatske, pa onda nek imate sigurnosnih problema.
E moj Milanovicu! Ne bi me zacudilo da i tebe na kraju u Washingtonu ne "ustolice" zajedno sa Dodikom.
Nema vas ni 120 tisuca
Ma popis stanovništva nije tačan svakako. Plus koliko ih je jos otišlo iz Bosne.
Ma najedise necega smrdljivog
Jest idiot. Kako bih satro šakama u glavu ovako odvratnog i smrdljivog
Droga krokodil
Čibavi... brine nas tvoja glava! Nemoj šmrkatoru, da vam Bosna na nos izađe! 🙃🙂😄😁😀😂