Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ova budala kandidat SDPa i ljevice? Ovaku retoriku ne koriste ni desne stranke
Tip ide na sve ili ništa, diže šaku kako bi privukao komuniste i ultra-ljevičare. Podržava Hrvate u BiH tako da ih huška na rat i pobunu. Želi ih preobrati u revolucionare komunističke i na kraju u siromašne jadnike.
Stiti interese Ruske Federacije, nije on budala, zna da Covic i HDZ rade za ruske interese. Otuda ljubav izmedju njih dvoice i Milorada
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hahaha hoce glasove od bosanskih Hrvata
bubuljicasti ustasho naredni koga cemo da izglasamo umjesto Komsica ce bit Miletic 🖕
tako je prepušteno izborni zakon od Hrvatske isključivo kao uslugu našim susjedima, i svi zadovoljni, ili da rješavamo i pitanje Bošnjaka, Srba, Roma i ostalih u našoj lipoj ....
Zoki, da te malo naručim povijesti. U Bosni žive Bošnjaci katolici, a tvoja država se zove po iranskom plemenu iz sedmog stoljeća.
Polozaj BH ''Hrvata'' ce biti vani BIH ako jos deceniju provedemo vani EU. I za to nek se zahvali svom bratu Dodiku kojeg podrzava, i koga ce i dalje podrzavati.
Jes, jes, sad će silni Hrvati diljem vaše lipe da glasaju za tebe da im stane život zbog neke tamo šake Bosanaca iz Hercegovine. Malo glupa taktika.
tako je budući premijeru,riješiti pitanje hrvata jednom za svagda,da hrvati biraju hrvata a ne muslimani,jer mi smo konstitutivni narod i da nas je troje u drzavi,nas hercegovačke hrvate zastiti od radikalnih muslimana
Mozda da rijesi pitanje tvog jezika, neko busanje u prsa, ne znas se ni izrazavati. :D Veliko slovo? Tacka?
Ovaj hoce opet da ruši stari most🥺.
A kakav je polozaj Bosnjaka u Hrvatskoj?
Što se mene tiče ne treba niko nikom nametati predstavnika. Ljudi su nažalost politički nepismeni i ne znaju da Komšićeva fotelja u političkom smislu Bošnjacima ništa ne znači.
Zoki, bosanski rvati ce glasati za Plenkija, dzaba im lizes jaja
MRŠ
A onda slijedeći premijer Hrvatske prijete da ce sve u BiH stati dok se ne riješi slijedeće pitanje i tako dalje sve dok se ne riješi pitanje kako ojačati državu a ne nacionalne tabore i preko njih mogucnost nezeljenog uticaja Srbije i Hrvatske. Narod BiH ce birati politicare koji se sposobni rijesti probleme BiH a ne Milanovićeve.
Draganovi bosanski katolici će vam državu uništit, 🤣
Hebu te bosanski katolici što glasaju za hdz
Cijeli svijet zvecka oružjem pa se i u Hrvatskoj bude nacionalisti koji bi neke vođene ratove oživjeli. Pretenzije nekih država ne teritorije drugih uvjek su žive bar u mislima nekih političara koji nemaju drugih ideja .
Prvo pojasnite zašto ste pomogli da se u jesen 1991. godine formira HVO kako politička tako i vojna organizacija, kako paralelni sistemi legalnim sistemima vlasti i odbrane Republike Bosne i Hercegovine. Je li stvarni cilj bilo ono što ste pokušali, da formiranjem paradržavne tvorevine, tzv. HZHB u konačnici dovedete do secesije dijela teritorije RBiH sa ciljem pripajanja RH ili da, kako bi se odbranili od srbočetničke agresije i zajedno s nama oslobodili Republiku Bosnu i Hercegovinu.
A mi smo naivno uletili, glasali za nezavisnost u martu 1992. i napravili vam ogromnu uslugu, za koju nam nikad niste zahvalili, preselili glavninu srbočetničkih snaga u RBiH, nakon čega ste puno lakše uz međunarodnu pomoć oslobodili cijelu RH. Takvo nešto se nikad nije desilo u Bosni i Hercegovini, nego je Daytonskim sporazumom napravljena nakarada od države kojoj je suđeno da propadne. Interesantno i RH je potpisnica, iako tvrdite da niste bili agresor na RBiH. Interesantno.
🫣 ‘ ajde Zoka, jesi opasan! 👻☠️😩 Sva bi se raja sa Bistrika razbjezala kada bi ti stigao u Sarajevo! 🧐🤔😏Ah, izvini, ja zaboravio da ti ne dolazis u Sarajevo! 😂🤣