Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH je neuništiva - DO POBJEDE GRAĐANSKE IDEJE !
@Cilich Zašto se pravite glupi?? Pa kakva je to građanska BiH u kojoj se na čelo ministarstava postavljaju ratni zločinci, recimo iz Bugojna?? Kakva jento građanska BiH u kojoj se sudi samo Srbe i Hrvate. Hoće li lideri te građankse BiH objasniti gdje je 170 000Hrvata iz srednje Bosne i tko je te ljude protjerao??
@Cilich ovo je kampanja SDA pred izbore u Mostaru. Pametnom dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Imaju li ovi problema u svojoj zemlji ili je tamo sve idealno pa se bave zemljom sa kojom nemaju nikakve veze
Polozaj Hrvata u Bosni nikad nije bio bolji.Njih realno ima 8%, ako ne i manje. U Federaciji imaju 50% vlasti, a u drzavi trecinu. U Bosni ce na kraju da ostanu samo oni, koji su na budzetu.Ali ovdje se krije druga caka, oni hoce kamenjarske Srbe, lazne Hrvate da nekako ubace u treci netitet.I mozda gledaju nesto izokola, jer dolazi nova last u Vasingtonu.Necete nikad dobiti treci entitet za kamenjarske Srbe, lazne Hrvate, zapamtite.A Zeljko ide 2022.
Srbin Zoran zna da pokatolicenim Srbima na kamenjaru a pogotovo Hrvatima u Bosni istice vrijeme.I da su demografska kretanja takva, da su oni izgubili sve sem kamenjara.I sa kamenjarom ce biti problem, jer im je populacija stara. I tamo je pustos u mjestima poput Livna, Citluka, Duvna…...Kad prodje ljeto, nema mladog covjeka ni za lijeka..Zato se njima zuri, da sto prije na neki nacin OMEDJE kamenjar.I zato, ko im potpise izmjenu izbornog zakona, najveci je izdajnik Bosne ikad.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ukratko; Dok narod u Bosni i Hercegovini gladuje sa 300-500KM mjesecno i dok se mladi i sposobni masovno iseljavaju, oni koji su se vec iselili, iz inostranstva kroje svoje nacionalne drzave u pustoj Bosni.
Haris Silajdzic je davno napomenuo kako je opasno birati predstavnike drugim narodima. Nasi naivni politicari jos nisu svjesni kako je to opasno. Pred sam raspad bivse Jugoslavije Milosevic je svojom 'demokratijom' imao srpsku vecinu u predsjednistvu Jugoslavije. Tako isto sada Bosnjaci imaju svoja dva predstavnika, Srbi jednog a Hrvati ni jednog. Tako se ne gradi ZAJEDNICKA, gradjanska drzava Bosna i Hercegovina.
Bosnjaci sto se uzrujavaju, zalite se Komsicu za ovo sve! Jbg, vi tjerate Hrvate da se ujedine... isto tako sto i Covic trci Dodiku! Umjesto da sjednu svi da se Izabrali ste Komsica koji k*rcem nije mrdno tolike godine, nema nikakve ovlasti, a drzava u blokadi.
Dva 🐷🐷 Mrsss u svinjac krmci pogani
Bolje bi vam bilo da pomognete zdravstvu u Mostaru nego da dižete rep Krivoustom.Štrajkaju vam zdrastveni radnici nemaju muhe u dzepu,a vi udarili po nacionalnim hahahah
Hrvatska odbij
Ovdje nije rijec o polozaju Hrvata u BiH nego o polozaju Covica. Njih Hrvati iz BiH interesuju samo kada treba glasati.
Mostar vas boli u nedjelju izbori,zna narod da ste ga osiromašili i pohapali.
@tojaproja ubjedljivo pobjeduje HDZ jer vi ste mu ponovo pomogli
J.e. Bo vam nacionalizam familiju usta više ! Nema raja za hljeba bježe svi normalni u tuđe države oni svi pričaju o položaju naroda u bih. Nema plložaja i nema raje ode sve! Čak da zaratite svi opet nema ko pušku držat da neće možda nana baka đedo za puške! Svim političarima koji šilje nacionalizam želim da vam se majci štuca !
BH-Hrvati imaju najveća moguća prava u BiH samo pogledajte nema ih ni 10% a sve na funcijama i pozcijama boljih od Bošnjaka kojih je preko 50% toliko o ugroženim "hrvatima"
Zar oni razgovaraju?
I kakav je položaj danas? Ležeći?
Na žalost Plenkovića i Milanovića u Bosni je uvijek bilo i Hrvata i Srba koji jesu za građansku Bosnu i Hercegovinu. Recimo Blaž Kraljević kojeg je HDZ ubio. A ako hoće ova dva gmaza konstitutivnost, a neće građansko uređenje, onda nek i u Hrvatskoj daju konstitutivnost drugim narodima. pa neka je i u Hrvatskoj i Srbin i Bosanac konstitutivan. Koliko hrvata ima u vladi Hrvatske toliko da bude i srba i bosanaca.
Sto se vise protive gradjanskoj opciji,ona je sve jaca...
na 24%, a ko nije uz sda gradjansku BiH, protiv njega cete ratovati, hint: zapadna bosna.
Sredit ce to ameri, bez brige. A ti idi parfemisat usrane gace.