Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......kontaminiran!?......zoki se pravi fin.....reci otvoreno....janezi su muljali, uhvaćeni su u mulju, koliki si razmjeri muljanja to vam ne možemo za sada reći, ali čemo objaviti i ostalo ako bude trebalo........ uglavnom ovdje priča o ovoj arbitraži staje.........
Dobri su krvatici.Sad dok su prisluskivali,bar su se bolje skrivali.Nisu jim Slovenci zapljenili kombi,pa da jih brukaju mjesec dana pa jim sprcen kombi vrate!Vjerovatno su ga iz zelene boje ofarbali u crveno??
...a najzanimljivije pitanje je tko je snimao ove bedake i kakve sve još snimke postoje...vjerovatno puno gore samo se još čuvaju........snimatelji su morali biti ili slovenska ili austrijska služba sigurnosti.....hrvatske agencije nisu baš na tom tehničkom nivou......ostaje samo jedan veliki i poznati igrač koji je mogao vrlo jednostavno snimiti ove slovence i zakuhati cijelu priču......
...prije bih rekao da se hvataju za slamku...a i haški sud je zatražio očitovanje o navedenom događaju od slovenske vlade........jedva čekam da vidimo što im je opravdanje za muljanje......
Kurvati,budite mirni,nije Jansa na vlasti,a kad se on vrati dobit cete kosti od sardele iz Piranskog zaljeva!!!
Slovencima sve do Rijeke!!!
Pa sta vam je dragi kurvati??? Pa vi ste bili posteni do Slovenaca 91 godine,kad niste zaustavili JNA na putu prema Sloveniji(a bio je dogovor)!Fuj bando!!! Sa kojim komsijama se vi najbolje razumijete i koga od njih niste prevarali ili bar probali!!!??? Pa sta se kurcite za Kurvatskom,kad bjezite u Kanadu i Australiju??!!
Nes dobit 36 kermi za hambuger pa da jedini imate more..
Ovdje je Hrvatska u pravu,ali im je ovo ubjedljivo najgluplji politicar kojeg imaju. Arogantno nadmeni idiot,koji se nafuro da je pametan,a,koji na Bih gleda sa "visine",i pokusava silom da okrene hrvatske desnicare na svoju stranu,tj titra Covicu i HDZovskim kriminalcima muda,jer nije dovoljno pametan,da bi shvatio da Hercegovci nikada nece glasati za SDP.
Milanovic je toliki prijatelj Bih,i toliki socijaldemokrata,da je poput RAcana,(koji ga je iz nekih njemu znanih razloga,postavio na mjesto predsjednika HDZa),da u sluzbene posjete drzavi Bih dolazi i spava u zapadnom Mostaru(toliko postuje nasu druavu),da je davao podrsku SDPu Bih licemjerno,samo onda kada nije ni slutio(prije 2010) da SDP moze pobijediti na izborima,da bi se nakon toga pravio naivan,jer se politika SDPa u SArajevu ne ide na ruku nacional kriminalcima iz HDZa,na cije glasove(posto Hrvati imaju dvojno drzavljanstvo) Milanovic racuna,ali kao sto vidimo iz prilozenoig dzaba mu svo uvlacenje u guzicu Hercegovcima,oni ce uvijek glasati za HDZ,a to sto odredjena manjima skutora glasa za SDP Hrvatske,medju kojima si kako kazes i ti,to ne mijenja situaciju mnogo.
SAd si se sam degradirao ovom zadnjom recenicom,i misljenjem o SDPu Bih,pa ti valjda smeta njihovo insistiranje za uspostavom prije svega gradjanske,a ne tronacionalne i troplemenske drzave cega smo kao gradjani taoci i zrtve punih 25 godina,u ekonomskom ,pravnom i svakom drugom smislu,i cudna mi je ta tvoja socijaldemokratija,koja nalazi zamjerke ovakvim teznjama i zeljama SDPa Bih.Ipak si ti okorjeli HDZovac ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
He he he. Sta radi onaj mali narod nasim komsijama. Te jih dugo vremena karao na suho onaj Jelincic,pa mu Hrvati u centru Zagreba za njegovu cerku napravili galeriju u zahvalnost.Ipak je bila jebacina umjetnickog pogleda! Sad jih ponovo deru,samo sto Hrvatima jos nije jasno,da su oni bar dva koraka ispred. Do kraja godine ode zaljev pa i sveta Gera!!!! Zivi bili pa vidjeli,da ce se Hrvati kuci sa svadbe vratiti tvrdog kurca!!!
Dzaba se kurcite kurvati,od Slovenaca necete dobiti ni milimetar. Ipak je Titin mozag dolatzio iz Slovenije!!!
Titin mozak je radnu temperaturu dosegnuo u BiH i prokuhao. Sarajevo je i danas u 80 tim, a dobre Bosnje Cevljanovici i ranije. Izgedaju ko srpski skupljaci perja iz 60 tih
Nazocnost Hrvatske garantuje kontaminaciju :-) Salim se, braco Hrvati. Samo se salim.
I Peljeski most je kontaminiran, pa sta?