Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Milanović je radikalniji desničar od bilo kojeg HDZ prethodnika. Sjetite se one “Prvo sapun…” Grozno.
Naravno to tvrdi i ujkan Ante Prkacin,koji sam za sebe kaze da je usta§a hvali Zokija
Ti si glup. Nije uvreda nego cinjenica. Covjek je rekao da postoji logika i redosljed u svemu sto radis, i da se prvo trebas okupati a tek onda namirisati parfemom. Ti i dio medija ste to protumacili 'rekao je da su muslimani prljava stoka kojoj treba sapun, kme kme, usrasafesnicarfasist kme kme kme'.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zoki a malo prenjelo🤣
Jeste dosadni s ovim. Kao da ima veze ko će dobiti izbore u Hrvatskoj.
pa prestani citat vijesti ako ti je naporno hahah
Zoki zaboravljas na autobuse iz Hercegovine☝️
prelivoda
Sto jest, jest HDZ je kriminalna organizacija od svog nastanka a Putin preko Milanovica nastoji izvrsiti drzavni udar u Hrvatskoj, to samo budale ne vide.
"Pobijedit cu i ako mi sud zabrani izbore." ovakve izjave daju trump, putin, dodik i milanovic. ista vrsta neljudi.
Ovaj rošavi šmrk gladan vlasti.
E, nas sapun pa onda kolonska, stvarno si kukavica😱kurcis se da ces pobjediti, ali cvikas da das ostavku na predjednikovanje, bas si pizdica😱😂ovi sto kazu da ne moras dati ostavku 5 minuta prije polaganja zakletve za premijera Vlade (ako pobijedis, Inshallah), vjerujem im😱😂ja BiH volio da ti pobijedis, onda nastaje haos u Hrvatskoj, pa neces imati kad da parvis belaj u Bosni,zar ne🤔😱😂
Zoki ce ih pregaziti kao hv srbe u ljeto 95.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/vise-djece-ubijeno-u-cetiri-mjeseca-u-gazi-nego-u-cetiri-godine-u-ratovima-sirom-svijeta/240313086/komentari
Ali ti nisi legitiman jer nisi ADZ
Hrvatski Trump
Opasno se drogiram al nije ni vazno vazno je da mi srce kuca snazno🤣
Trump wannabe
K'o Putin, malo predsjednik, malo premijer i tako u krug do dženaze, svi ovi bivši komunisti su na isti kalup.