Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad budes cestitao katolicki bozic cestitaj ga i bosanskohercegovackim ljudima katolicke vjeroispovijesti
Bošnjačkim*, a ne bosanskohercegovačkim.
Bolje zvuči bez regija! Bosancima katolicima! Sad da uvedemo Bosna i Hercegovina, Podrinje, Posavina , Krajina …..puno je to
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
tu su htvati islamske.. a ovamo ne da reci bosnci katolicke vjeroispovjesti hahahahahaha kako je samo smijesan i jadan
Hvala Zoranu što je prvi odlučio javno na visokom nivou reći Bosanski katolici, bravo Zorane da otvaraš oči hrvatima da su ovo Bosanski katolici a u Hrvatskoj hrvatski muslimani
Milanović živi od negative i potrebe da nekoga isprovocira. On je definicija bolesnog trola koji traži pažnju bilo kakvu. Zapad ga ignorira i pažnju dobija samo od Dodika i Rusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predsjednik Hrvatske, Slavonije, Istre, Dalmacije i Dubrovnika je i zvanično potpuno poludio. Vi se zovite tamo po iranskom plemenu iz sedmoga vijeka, pa i naši katolici ako hoće, ali nemaš pravo tako da zoveš Bosance islamske vjere.
Glupan par excellence
U BiH zive Bosanci katolicke vjere
https://www.youtube.com/watch?v=bvd-XhlVpqU&t=1s&ab_channel=AlJazeeraBalkans
Arshole
Gnojavi orangutan neotesani
Svim bosanskim ljudima katoličke pravoispovjesti terminom treba čestitati isto Božić
Eto to ne radite hahahaha. Boli penicilin
Aha znaci u Hrvatskoj ne priznaje Bosnjake, a ovdje trpa hrvatsko sta god stigne. Nece da moze seljacino.
Seljačina te napravila
Čekaj, ajde mi objasni, jel Bajram bošnjački ili muslimanski praznik. Ako postoje kako ti kažeš Bošnjaci katolici i pravoslavci, samim tim kažeš da i Bajram nije bošnjački praznik. Čovjek svojim građanima u Hrvatskoj koji su muslimani čestita Bajram, znači svima i Bošnjacima i ljudima iz Bangladeša, Nepala itd. Kako vam je to teško shvatiti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poštovani predsjedniče Milanoviću, na dan najvećeg muslimanskog praznika, mi ćemo ostati dostojanstveni kako to nalaže sunet našeg ( i vašeg) poslanika i Božijeg miljenika. Na hinjske provokacije slegnut ćemo ramenima i reći ma pusti...ali ne zaboravite da su ovo isti oni ljudi koje ste jednom džarnuli pa dobili po prstima! Mir s vama!
A tamo su hrvati islamske vjere…kod nas to nepriznaje da su Bosanci katoličke vjere…koji 🤡
Gdje da odemo po putovnice? Ili da sacekamo trojku i ekipu da nas utope u Rvacku tu demokratsku drzavu u kojoj cvijeta tisuchu cvijetova i u kojoj je proruski covjek uskoro premijer?
Zovite nas kako hoćete. Imam Hrvatsku putovnicu i domovnicu i meni dosta. Ne stojim pred konzulatima i sl. Punopravni građanim EU. A kako nas vi zovete fakat je nebitno. Lp i sretan Bajram.
Haha neka vam. Muslimanska logika boli muslimana
Pa nisu svi muslimani u Hrbatskoj iz Bosne !
Sve je krcato fontanama, A Remetinac je jaci od Guantanama, Svi su najvise iz BH federacije a kad ih pitas tu su stote generacije Zgrazavaju se kad mi vide regitracije🇧🇦
Elhamdulillah sve vise hrvata prihvata istinu t.j. postaju muslimani i tebe Allah da uputi Milanovicu, a ako nisi za toga dosta ti je dzehenem