Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bez 5. korpusa Hrvatska bi bila samo Zagorje.
Bez Bošnjaka Srbija bi igrala svoju ligu na Maksimiru.
i granica bi im bila virovitica- karlobag- karlovac
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
hvala petom korpusu sto je sacuvao zagreb
praljko nas spasio
Treba biti objektivan.To je Bosnjacima bio jedini prozor u svjet.Samo sto su Bosnjack isli naivan sa Hrvzima u Savez.Cast Hrvatima popud Kraljivica Budimira i Hrvatskih Generals iz Posavine..Sto se tice Skutorije Hrrcegovine i Srednje Bosne BiH bi bila podjeljena.izmedju Tudzmana i Miliosevica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je tacno da nije bilo HRABRIH HRVACKIH BRANITELJA, F.BIH NE BI BILO, A NI SARAJEVA. armija bih i njeni vojnici su samo nosali table HELP NATO HELP, I PLAKALI PRED CNN I BBC
A bez Bosnjaka, istocna granica Hrvatske bi bila na periferiji Zagreba. U najboljem slucaju, Hrvatska bi bila ono sto je Bosna danas.
Pušmipuli čviljavi....
Zaboravio si reći da ne bi bilo ni agresije na RBiH....
tako je predsjedniče,svih hrvata--da se muslimani drugačije ponasaju i 5 korpus bi dobio isto odličje,
Ovaj mora promjeniti dilera...
Milanovicu, zimgu ti sve zensko u rodu od 20-50 godina...selam od muslimana Bosnjaka
U vrijeme kada je JNA drzala tampon zone u Šidu, Iloku... da bosanci nisu masovno napustali zajedničku vojsku, iz solidarnosti sa htvatima scenarij Vukova as vi se proširio barem do Požege. A sto se tice krajine ona je bila nakovanj na kojem je slomljena SAO.
Ahahahaaa Što me nasmija. . Ne znam samo ko nam je otimao 30 % oružja od svake ture.
Ha ha ha, ja budaletine majko mila
Goni se vise p.m. debilu jedan odvratni
Zahvali se rahmetli Aliji što muslimane nije poslao u HR 1991. Sad bi se ti krstio sa tri prsta.
Silo nebeska, da tinije bilo HV i HVO i sad bi čizme čistio Arkanu i ekipi...
Ovakva politicka velicina trebalo bi i u BiH. Zivio drug Milanovic.
Koji ovo konj
Zahvali se USA sto si vam dozvolili Oluju I ustani kad spominjes Bosnjacke, qurca vi od rata niste vidjeli sta smo mi proslo ovdje smece jedno odvratno