Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno veca budala nije bila na vlasti, uzevsi u obzir sva tri naroda, vucic te prati u stopu, dize MIG-ove radi balona sa helijumom, ko eto sila neka, paze na drzavu😂
@Marinko.s koji je najekstremnji dio islamske deklaracije za tebe?
Ala ga Rusi drže za m... , pa ovako se blamirati, ma za nepovjerovati. Žalosno šta čovjek uradi od sebe. Jadnik isfrustrirani. U početku je bio smješan, sad je na razini običnog klošara.
Valjda predsjednik Hrvatske, Slavonije, Istre, Dalmacije i Dubrovnika.
Hrvatska verzija Dodika. Ludilo ga ne popušta, eto sad ce I Ustavni sud drzave ciji je predsjednik osporiti 😂 Mjenjaj terapiju idiote
Nisam u toku. Što se digla frka zadnjih dana u vezi ovog Milanovića?
Koji komad neandertalca ovaj zoka! Budalitina na kvadrat! Nikad nisam mogao shvatiti koji je profil homo sapiensa koji glasa za ovu kreaturu!
I Hrvatska ima svog duDuka..
Danas je Uskrs. Ovaj drogirani bubuljicavi stvor ne vjeruje u nista ali bi bio red da nas obicne ljude popusti barem za Uskrs,Bajram,Vaskrs,Pesah... Djub.e nije za svog mandata uslo u bilo koju bogomolju. Ivo Josipovic je agnostik ali je po protokolu ispostovao sve religije i vjerske zajednice. Ovaj lelem.d misli da ce mu zvono pasti na glavu ako udje u crkvu ili da ce hodza skociti na njega sa munare.
Zar Plenkovic nije Andrej, u clanku pise Aleksandar
Ovaj nastavlja sa populizmom. Vjerojatno nema nekih ozbiljnjih politickih tema.
o sebi se zabavili
Idi lijeci se atu. Dobar psihijatar ima posla kod tebe. A kupi kabas jadan bio za te cibe
sve ove prijeratne komunjare su sad najveći šovinisti. Ovo je Dodik za Hrvate
Ajde bre mrs tamo ,kao da ti je Doduk brat ,samo kontriras.
Debil
Ti si najbolji dokaz kako se jeftino, uz korištenje javne pozicije, čisto populističkim i zapaljivim izjavama, može pokušati vršiti uticaj na javno mnijenje. Ti i svi ostali populisti koje kopiraš, donijeti ćete ponovo velike probleme cijelom čovječanstvu. Sve ono što se nakon WWII u Evropi dobrog desilo vi nastojite osporiti i relatizivirati.