Komentari (533)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj veci srbin od Vucica i Seselja
Od svih negativnih osobina, Milanovic je barem posten. Posteniji je Milanovic od Plenkovica. Plenkovic vam je isti Mladen Ivanic. Ko fol laje na Dodika, a vise je uradio za sumsku republiku od Dodika. Tako i ovaj Plenkovic glumi nam nekog prijatelja, a po evropskim i svjetskim institucijama olajava Bosnu, trazi entitet to jest Izborni zakon za kamenjarske Srbe. Milanovic nam bar kaze sta misli
@Dorijan2 Ma možete se vi udarati petom po turu, ovaj tihi spavač Putina je davno pročitan. Dok se Hrvati upinju da budu veći od Vatikana - do tad svi ostali u EU na strani Bošnjaka. Na kraju će vam ga i Dodik zaprditi do jaja a zašto i ne bi? Dodik obožava Hrvate, stalno priča kako su mu pobili neke srodnike u Jasenovcu pa se odatle i sladi što u PC entitetu nema ni uha od Hrvata. Svaka čast! I ja se sa njim slažem!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta reći za ovog čovjeka. Odakle ovolika mržnja prema Bošnjacima.
Tako je zoki stani na put izdaji srpskih interesa 🤣
UZP-OVCI 🚜 🚜 🚜 🚜 GENOCIDAŠI🚜 🚜 🚜 🚜
Ovaj puko skroz, jel hoce da i njega sankcionisu?
https://www.facebook.com/AlanyaRentalApartments
https://www.facebook.com/AlanyaNekretnine
Izdajnik čega? Miloševićevog i Tuđmanovog dogovora?
Nevjerovatno sta se desava sa ovim covjekom
Milanović i Dodik su dva velika ahbaba. :)
Skrivena komunjara , Milanović 👍👍
sta ti je covjece, nekad si znao i politicki pricati, sad si totalno otisao u stranu
F 20.1 Smjestite pacijenta u Popovaču,ne u Pantovčak.Slično se piše,ali razlika je velika.Svaki duševni bolesnik ima ista(ako ne i veća)prava u odnosu na nekog drugog pacijenta.
cega izdajnik, razuma?
Zoki daje sebi za pravo da ljude koji ne misle kao on naziva izdajnicima
Jake droge stigle iz Bolivije...
Cime te kupise usranko usrani, jadu kompleksni
hmm ja znam da ste vi tako naucili ali ne kupuju se svi bas