Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic se uvukao i na Klix.ba, šta god negativno o njemu napišeš dobiješ stotine dislajkova, zato ću počet da ga hvalim. Ne vjerujem da su mu Bošnjaci zaboravili nošnju 'kišobrana' 'iznad Sarajeva za vrijeme rata.
Dzebrajilaga brate dzebrajilaga cepno si ovog skriptaša sa komentarom o parizeru da ti je lik 1000 minusa podijelio haha ovo još nisam vidio klix jel te ikako sramota
Sto posto si u pravu. Neki dan sam spomenuo samo ime Vucic, tj da je on sve izrezirao (kad se jos nije ni znalo sta je se desilo, i dok nije postalo svima jasno) u roku od par minuta sam dobio 140 dislikeova na komentar. Njegovi botovi su i ovdje
Neka pogledaju FGR otpadnici kako Srbi glorifikuju, veličaju i brane svoje, čak i ako su ovi teroristi. Zamislite da je neka tzv. Zidžina četa upala u RS i napravila ono što su napravili Radoičić & co. Pa bošnjački FGR bi ih zubima pojeo.
Radoicic nije trebao ostati ziv...zajeba se Vucic do koske...
Nije, ba, on dao izjavu u vezi napada, nego u vezi sa napadom.
Sta rece Vucic? On je porodican covjek. Bagra zlocinacka
OVA SRBIJA JE DRZAVNI NEPRIJATELJ OVDJE NA BALKANU .MJESA PRSTE NA KOSOVU ,MJESA PRSTE U BIH JER DODIKA SOKOLE .A MJESA PRSTE I U CRNOJ GORI I MAKEDONIJI.STA JE ONDA SRBIJA NEGO BROJ. 1-GLAVNI KRIVAC SVIH PROBLEMA NA BALKANU TAJ NAROD IMA BOLESTAN MOZAK DEFINITIVNO!!!???
Meni malo i liči na Bin Ladena
Važno je da se svako ko može pružiti relevantne informacije u vezi sa tragičnim događajem u Banjskoj aktivno uključuje u proces davanja izjava kako bi se rasvetlila situacija i pravda zadovoljila.
Mogao je vala dati izjavi i u Burkini Faso...
VUĆIĆ SE POKUŠAVA IZVADITI IZ GO...A U KOJA SE SAM UVALIO. JOŠ JEDNOM JE PROVALJEN DA SARAĐUJE SA NAJCRNJIM KRIMINALCIMA I MAFIJOM. RADOIČIĆ JE DOBROVOLJNO PODNIO OSTAVKU JER BI UPROTIVNOM MOGAO ZAVRŠITI KAO I BELIVUK. ZBOG OVOG SVOG "HEROJA" VUČIĆ JE DEFINITIVNO IZGUBIO KOSOVO. JOŠ SAMO SLIJEDI POSLJ. EPIZODA POPUT NAG. KARABAHA.
U Bosni i Hercegovini je ovo srbija isto uradila a nisu imali niti pravo niti pravdu da to urade. Svak zna da su srbi prije rata bili zastupljeni sa najmanje 80 posto srba na najvecim pozicijama u 'zajednickoj' vojsci i zato su uspjesno otudjili oruzije s kojima su izvrsili genocid. Uz to su su srbi u BIH vlasti imali isto tako nepravedan broj 'srpskih' pozicija mozda oko 70% u 'zajednickoj' vlasti. Nije srbima dlaka s glave falila prije rata. Razlog napada srba nije nepravda nad srbima.
Moramo se svi odlučno dići u borbi protiv terorizma.To je pošast 21.vijeka.Građani moraju biti budni.Na svako opažanje sumnjivih lica ne odgađajte nego odmah prijavite policiji.Nazovite 122 ,neka vam ne bude mrsko.
Ako vidiš naoružane ljude nazovi.Ako se Manojlo i Jovo motaju po okolini,obavezno nazovi !
Ako je neki Pantelija u dvorištu sa krampom nazovi.Nije izašao da sadi voće već vjerovatno otkopava eksploziv.Vidite da su opet poludjeli .
Srbija neme veze sa tim. Vjerovatno je onda kupio teško naouružanje u super marketu😅.
Pa, hvala vam na donaciji....sada su u našim hangarima, na kraju ćemo ih iskoristiti na njima. Inshallah
Oprostite da li vi licno poznajete Aleksandra Vicica i Aleksandra Vulina
Terorista koji prizna terorizam daje ostavku u stranci, daje kad on hoce izjavu, drzava ga stiti......Neka nova moda, sta li.
Ovo je izjavio da bih oprao svog šefa Vučića od odgovornosti, četničku vam mamu nabijem mislite da je neko lud, hebaće vam Albanci i pleme i sjeme
Sat vremena gledam njegovu vikendicu a nisam ni pola pregledao..