Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tunel..........to je rjesenje , a ne most. Zasto niko nije dosao na tu ideju...
garant nije rekao \"saradnje\" nego \"SUradnje\". ako već hoćete da pišete po rvacki, kao što ste u TOM ISTOM pasusu stavili \"prometna cjelina\". malo bi, al da vam ne uđe, pišite brate po bosanski, kako ste od majke naučili. ako već CITIRATE, ne samo hrvate već i srbove, pišite \"po njihovom\". ali malo ovako, malo onako, ne ide
Manite se suplje. Isplativije je iskopati tunel do Italije nego praviti ovaj most. Sve zemlje u regionu su prezaduzene za idiotske projekte poput ovog. Hrvatska je u gabuli ko Grcka jer su je fasisti bacili na koljena bas kao i BiH.
most pravit, koji bi bio otvoren tri mjeseca u godini, ne bi se otplatio ni za 150 godina, a jos treba da prolazi preko bosanke teritorije, nek ga prave, al nek plate bosni odstetu od 2 mijlijarde eura
Pa upravo se radi o tome da za povezivanje dva razdvojena dijela Hrvatske ima put kroz Neum. Radi se o predizbornim obećanjima HDZ-a koji su nerealni i kojima se nastoje kupiti glasovi. Naročito u Dubrovniku.
Svako dobro, most je inače stvar luksuza i možda će se graditi u daljoj budućnosti. Za sada nismo za to da se gradi jer se s BiH povezujemo autoputevima, dakle ništa protiv Bošnjaka niti BiH. ;)
i ja sumnjam da ce ista od ovog mosta biti iako su poravnali teren i cak su i izlili jedan stub u moru sa peljeshke strane. samo ne razumijem naslov, sta im znaci \"sa hrvatske strane\", pa zar obje strane ovog mosta nisu u hrvatskoj.
Glupost, nema se novaca za realizaciju Pelješkog mosta pa kopaju po rupama, ni temelje za most nisu napravili. Dolaskom SDP-a na vlast ovaj se neće graditi jer se to Hrvatskoj ne isplati. Mi u Hrvatskoj se protivimo izradi tog mosta jer postoji cesta kroz Neum. Ne može se graditi cesta kroz Neum i most jer nismo pijani milijarderi. Most vrijedi samo ako autoput preko njega. I EU je rekla da je ta investicija besmislena stoga za taj projekt nema novaca iz EU blagajne, a morale bi se plaćati milijarde. Lažu i pale Hercegovce na taj most prekoi izjava u Sarajevu, a mosta neće biti jer Hrvati ne žele da ga bude.
Bravo samo graditi mostove.Stop mržnji nacionalizmu i terorizmu.