Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesić nije smio pomilovati ratne zločince. Ovaj potez je dokaz da Mesić nije dostojan biti predsjednikom Hrvatske. Međutim Tadić je posljednja osoba koja može zbog toga nekome prigovarati. On još nije smogao snage ispričati se državama nad kojima je Srbija počinila agresiju, a u toj agresiji genocid nad Hrvatima i Bošnjacima.
Srpsko skrivanje ratnog zlocinca Mladica je anticivilizacijski cin i nedonosenje zakona o Srebrenici.....i klanje komsija i mijesanje u zivote istih.......sve je to anticivilizacijski cin Tadicu.......ali vi naravno nevidite sebe jer eto vi ste nebeski narod ali zato vidite sve oko sebe !!!!!!!
To Tadic kao \"shokiran\". MA vala ovome Mesicu skidam kapu, jer ga boli ona stvar za svim. On zna da ni Hrvati ni Bosanci nisu prelazili svoje granici, niti bili niti klali, a Srbi bogami zadjoshe u Hrvatsku , pa u Bosnu, pa udri i udri godinamaaaaaa, i ocekuju da neko od silne mase nece poludit i tamo nekog ubit??? Sta je ba ovo? Kakvo je to lupetanje Tadicu???
nikad 08.01.2010. u 15:38 TI SI BEZVEZNI PROVOKATOR I NISTA DRUGO .
TACNO GOSPODINE TADICU , JOS SAMO DA STE SE OGLASILI KADA SU PLAVSICKU POMILOVALI A MILORAD DOCEKAO KAO HEROJA .
Tadicu, tamo gdje Mesic piski, ti mozes da miriskis....
CIJELA Bosna je zemlja I Bošnjaka i tako će vazda biti a što se tiče pomilovanja presudjenima za ratne zločine JA sam protiv.
mesicu, gnjido!
sta hoce ovaj binasr pije kafu sa mladicem a nesto sere
A Pomilovanje Plavsicke je europski civiliziran gest? Ma....shut up!
ovaj kluni je smiješan.
Bošnjaci u BiH pozvani na džihad Najnovije poruke prvog i drugog čovjeka Al Kaide, Osame bin Ladena i Ajmana al-Zavahirija, objavljene su na islamističkim portalima širom svijeta, pa i u BiH. Naime, portal www.putvjernika.com, koji uređuju članovi mudžahedinske zajednice u Gornjoj Maoči, kod Brčkog, objavio je poziv muslimanima, ma gdje bili, da se uključe u borbu protiv američkih i izraelskih ciljeva širom svijeta.\"Protesti nisu dovoljni da bi se suočilo s bombama. Neka naš gnjev proizvede efikasnu akciju, koja će poljuljati stubove krstaško-cionističkog saveza, uz Alahovu pomoć. Dakle, muslimani, ma gdje bili, robujte Alahu i odazovite se obavezi džihada\".
musli.majmuncine po zna koji put pokazuju da mrze iz dna duse srbe jer likuju nad ubistvom 12 godisnje djevojcice i njene obitelji neka neka nemojte se ikada pitati zasto srbi nece sa vama vi ste puni otrova mrznje i udruzili bi se i sa crnim djavolom samo nama da napakostite sli ima boga nece ta vasa tzv bosna nece jos dugo nezavisnost je na vidiku a onda kineski zid prema vama i vize da nikad nepri.smrdite kod nas i negadite vazduh i zemlju po kojoj hodate gadovi jedni
A da taj doticni Rimac nije bacao srpsku nejac lavovima u Pionirskoj dolini?Genocidni su se zahuktali.
nisi bio tako revnosan kad su oslobodili onu staru kuravu