Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD ĆE HRVATI DA SHVATE DA SU IZGUBILI RAT U BOSNI? DOKAZ \' ZA POSLEDNJIH 10 GODINA ISELILO SE 100 TISUĆA HERCEGOVACA. A USKORO ĆE I OSTATAK JER NE SASTAJU SE DŽABE 4 PUTA U POSLEDNJA 4 MESECA ALKALAJ, JEREMIĆ I DAVUTOGLU. ŠTA DA VAM RADIM HERCEGOVCI KAD VAS JE OVAJ MESIĆ IZDAO! TRI PUTA SU PONIŠTILI ČOVIĆEV DOGOVOR SA DODIKOM I TADIĆEM O TREĆEM ENTITETU. E SAD SE HERCEGOVCI O VAŠOJ SUDBINI PITA TURSKA, RUSIJA I SRBIJA. PROKLINJAĆETE VI MESIĆA I JANDROKOVIĆA, HA,HA. A PLAKAĆETE ZA ČOVIĆEVIM PROPUŠTENIM ŠANSAMA!
e moj \"josipe\", murate moj sunce mamino - gdje li samo nalazis sve te dez-informacije da mi je znati? znaci clanici nato pakta i clanici eu ce se oduzeti teritorija kako bosnjaci ne bi opet plakali - sve se mijenja ;-))))))))))))))) jer oni imaju povijesno pravo na more - isto kao sto se more mora dati i austrijancima, svicarcima, cesima, slovacima, madjarima, bjelorusima, srbima, luksemburzanima, moldavcima, makedoncima itd....
@@josip jesi siguran ? upitaj nekog ko zna sta se predvidjalo u dogovorima prije Vasingtonskog sporazuma. Ako bi BIH bila raspadnuta zemlja onda Bosnjacima pripada 40% i izlaz na more. Sve ostalo bi stvorilo ogromne probleme i trajne sukobe u cijeloj regiji. Hrvatska je osigurala cjelovitost teritorija zato da bi BH srbi mogli imati 49% BIH za entitet. Ukoliko se to raspadne mnoge stvari se mjenjaju. Koliko dobijes toliko moras dat.
@BOSANCEROS Mislis Federalizacija Srbije sa Republikom Srpskom kao novom federalnom jedinicom
Ova novinarka Ines Sabalic je poznata po lazima a narocito ja poznata sto je iz nekih razloga naklonjena geno..dasima. Naprotiv Mesic je dobio mnoge pohvale i cestitke za ovu izjavu iz Evrope i SADkao i sto je posjetio Kosovo i jedino je dobio kritike iz SDA -Izetbegovica ,sto je sramno. Ovaj region nema politicara pametnijeg kao Gosp.Mesica, sve je stvari na ovim prostorima dobro unaprijed procjenio i procitao genoc..ase.
@Bosanceros legendo! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
ANALITIČMARKA SE Z.A.J.E.B.A.L.A. OVA IZJAVA MOŽE SAMO DA POSPJEŠI srpsku PARANOJU KOJA JE ZAJEDNO SA PRIMITIVIZMOM I srpskim BIZARLUKOM NAJVEĆI PROBLEM BALKANA.ZATO SE...drugarice i drugovi pod NOVIM SVJETSKIM PORETKOM i provodi FEDERALIZACIJA srbije.AKO MISLITE DA IZMIŠLJAM-PROGUGLAJTE MALO.VALJDA VAM INTERNET NE SLUŽI SAMO DA OSTAVLJATE GLUPE KOMENTARE NEGO I ZA ISTRAŽIVANJE I OBRAZOVANJE.
Nista se vi ne brinite dragi prijatelji iz Bosne. Evropa je dala zeleno svjetlo da fasisticku gamad otjeramo svim sredstvima preko Drine.
svaka čast stipane,zar je eu rumunija ibugarska pa mi smo za njih amerika,eno im srbije pa nek se zagrle.
Pa kad bi onda BIH mogla da ocekuje da udje u EU - pored prijetnji koje joj stalno nanosi Dodik.... ni za 150 godina... Mesic je jedini pravi politicar na Balkanu - prema BIH i prema Hrvatskoj... on zna tocno gdje tinja....
Mozete se pusiti velikosmrdijanci ali vase imperijalisticke zelje su zauvijek potopljene. Mozemo pricati samo o Velikoj Hrvatskoj.
EVO JA MESICU LICNO ZAMJERAM STO NIKADA NIJE DOSAO SA NAMA DA ZAGANGA,I ZAGUSLA, POSTO SMO LIKVIDIRALI GENERALA BLAZA KRALJEVICA I NJEGOVU PRATNJU TJ. JOS 12 MOMAKA....... ZAMJERAM MU STO JE OSUDIO NAS RAT SA MUSLIMANIMA KOJI SMO MI IZAZVALI DA BI PLJACKALI HUMANITARNE KONVOJE NAMJENJENE DOTICNIMA......OD TE PLJACKE SMO I PODGLI OVU (VUKOJEBINU IZ KOJE SVI BJEZE) HERCEGOVINU KAO I OD TRGOVINE NAFTOM SA CETALJIMA..... STO SADA RECI MI SMO CASTNI LJUDI, TO SVI ZNAJU, GOSPE IZ MEDJUGORJA NAM JE SVJEDOK, SAMO SE STIPE PRAVI LUD.....ALI NEKA NECE ON VISE MAJCI PRICATI PROTIV NASE BRACE CETALJA IZ RS-A,I RADITI PROTIV HRVATSKIH INTERESA, SAD CE U MIROVINU !!!!!!
PRESTANITE VISE PIZDITI ZA HRVATSKOM I SRBIJOM I OKRENITE SE SVOJOJ DOMOVINI!!!! Necemo vas tjerati da primite islam. Nije problem ali dosta je vise tog majcinog kompleksa... Probudite se, sanjali ste vec dugo!!!
@herco i protiv islamista, također...
Wow hepo kockica!!!!Jedna glupaca placena da napise ovaj tekst od nekog lobija i odma se palite.Cuj izjava...pa ako ce HR zbog izjave Mesica imati ikakve posljedice to bi valjda trebalo da se cuje od samih EU politicara a ne nekog novinarcica sa Globusa!!!!Izgleda i u HR novinari poceli bacati grah i kasike i predvidati buducnost.