Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratko i jasno!Bravo Mesiću gigante!!
@kiksi10 al vam može zato dijagnozu dati kao iz topa:GENOCIDNI !!!!!
@kiksi10 kako nemere, upravo ga pitali i čojk dao dijagnozu:GENOCIDAŠI!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako je slobodan, nek dođe u Sandžak. :D
Nije to sandzak bilmezu vehabijski, vec Raska. Jedva cekam trenutak da vam se nayebemo milosne keve u ta dva sela sto se kurcite.
@iggggy Bilo je zescih od tebe smradu prljavi. Onih sto su ratovali gore po Ukrajini pa prijetili da ce doci da 'setaju' Pazarom, dok ih nije SRPSKA policija u Kraljevu, 70KM od Pazara, zaustavila i rekla im "Nece te se zivi vratiti ako odete dole". Pa bujrum dodji dole i reci koju imas namjeru ondje kod onog naseg TURSKOG Sebilja na sred Stambolskog Druma u strogom centru grada preko puta Islamskog Fakulteta.
mi i braća hrvati moramo zajedno protiv ovog četničkog zla i pink seljaka, komentari sve pokazuje genocidaši su i dalje genocidni
vi hrvati ste shupcine zato sto sutra da se zarati vi bi opet prije bama balijama shuknuli nego njima srbima, sa srbima uvijek znamo na cemu smo, a sa vama nikad
Onda se obratite Srbima za pomoć. Dodik i Vučić mi izgledaju kao otvoreni za suradnju i ustupke. Turska ima puno većih problema nego se baviti vama. Mi Hrvati imamo isti takav osjećaj sa Bošnjacima.
@Tvoj Ujko vi sanjate san o Hercegbosni kao sastavu Hrvatske, cim se bilo kakva guzva desi vi cete gledat da to iskoristite
...imal đe onog @lik...
Zbog njegovih i Krajišnikovih laži od kraja rata do 96' se iselilo 150.000 Srba iz Sarajeva. Izetbegović im je, barem javno, garantovao sigurnost. Mnogi Srbi se danas kaju što su život u Sarajevu zamijenili onim u Bijeljini, Banja Luci i selima širom RS-a. Razumijem da mu nisu našli direktnu upravljačku odgovornost za zločine, ali za ratnu propagandu i širenje agresorske ideologije nikako.
@GrofDrakula nije Sud utvrdio, nego je to mišljenje jednog jedinog sudije u Haagu, iz Trinidada, Melvil Berd. Haški sud je u procesu protiv generala Stanislava Galića zaključio da je granata na Markale ispaljena sa područja snaga Vojske Republike Srpske. Vještačili su balističari i to je jedina presuda Suda, kad se već pozivaš na njega.
Mesicu pozdravio te Seselj sa porukom.. Svi su bili protiv tebe svi su bili protiv mene protiv nas su mnogi bili al' su bitku izgubili
Nije problem u "velikoj" Srbiji, fazon je čisto u gabaritima!
A evo i jeza Stipice, izvirio je iz svoje jezeve kucice. Najzasluzniji medju ustasama, najveci hrvatski sin nakon Pavelica, namirisao je srpsku krv i sad je razocaran. Nije on razbijao Jugoslaviju i zavrsavao zadatke da bi sada gledao kako oslobadjaju nekog Srbina. Tuzan je ovo dan za ovog ustaskog degenerika.
Dodje mali ustasa da prica o DR koji je jedino napravio genocid na Haškim sudom. A isti taj ustasa prvi poslao vojsku svoje drzave da napadne BIH i poklao zene i djecu u Sjekovcu.
Шта месићу понестало Кеша ( Готовине )
Ima još, bolesnih umova i na najvažnijim svijetskim politićkim funkcijama, osim samo ovdje na ovim prostorima, koji imaju utcaj na rad Haškog suda.
Ono kad ustaša prica o genocidu :D
nasao se ko ce reci..Mesic... svasta...danas se svacije misljenje uzima kao pametno..ima li sta da kaze za oslobadjanje Gotivine poslije presude da je kriv bez novih dokaza oslobodjen..sta tu ima reci ? Kako ja mogu ubiti nekoga i da me osude za to djelo jer imaju dokaze protiv mene,,a za godinu dana me oslobode bez novih dokaza? Hmm..to je taj Hag pravedni sud...
@mirsad52 serviram to mirsadu