Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je s ovih ateista imaju li oni kakvo udruženje što pomaže izbjeglicama?
Da li beograđani pomažu ovim nevoljnicima? Voljela bih pročitati da građani Srbije pomažu gladnim izbjeglicama. Merhamet je po obićaju i vjere dužan da pomogne, ne samo Merhamet, nego i svaki musliman. Bilo bi normalno i u skladu sa vjerskim ubjeđenjima. Vjerujem da u Srbiji ima mnogo humanih ljudi, zato bih voljela pročitati vijest o njihovoj pomoći. Da li se uključio Crveni krst? Možda je i bilo nešto, a da nisam u toku?
grad Beograd izdvaja 400 000e mesecno za Izbeglice, treba li jos nesto za tihu damu?
@Tmuša i Tma, hahaha, pa stvarno bih se iznenadila da si me shvatio šta napisah. :)))) Kako glup odgovor dobih, cccc :)))))))
merhamet produžena ruka sda mafijaske organizacije
Nisu oni Migranti poBogu! Oni su IZBJEGLICE
hahaha kako smiješno. Kuš!
Beograd je kapak