Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Romanov
Docekali ga Vučko i trandza...ma divne vijesti hahaha
Lažna floskula onih koji se dobro nažderaše raspadom države je da je SFRJ raspadom Varšavskog Pakta izgubila na značaju i da se nije mogla održati. Ako u ovako propalu Srbiju svako malo dolaze skoro svi bitni igrači sem Amerikanaca koji su postavili sve vlasti poslije 5 oktobra, jasno je da je Srbija koja još nije nalegla na ovu ili onu stranu u solidnoj poziciji da koliko toliko isprosi neke razvojne projekte.
I pored toga daleko je to od suverenosti koja donosi rezultate a na kojoj jaše današnja Turska. Stoga se i Srbija poput ostalih republika može smatrati samo kolonijom svojih osvajača. Vlast u takvim kolonijama je samo plaćenik krupnog kapitala te je njena funkcija poput funkcije stečajnog upravnika posrnulog privrednog kolektiva.
Fali još Dodik,Cvijanovićka i na kraju Zmaj od Šipova kao ambasador ludosti.
Srbi vicu Rusi su nasa brata, Turci Arapi grade Aauto putove i fabrike.Ovo smece dovezu koj staro 20 godina fale da su novi naurzanje kupili.
samo vjezbajte braco srbi, treba se opet braniti od mrskog natoa
sad ce krmak malo da kmeci kod Medvedeva da ga muslimani mrze
GEJ PARADA
Stigao u Beogradu ? Pa dobro, majka mu stara, jel tako tesko naci pismenog novinara klixe ? Ako je stigao u Beogradu, koga je stigao ?
@_Thranduil_ ma sam da je polu pismen,ne mora biti skroz ...