Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Široki vsLaktaši u Zagrebu😂
@Klixan ti si svjestan koliko si podmukao čovjek? Jadan onaj tko misli da si mu prijatelj. Kako se predstavljaš i šta zapravo misliš... strašno.
pa to je normalno ´´najveci srbi i hrvati´´ zive u BIH
Tacno, najveci!
Sve tzv.navijače zatvoriti u ograđenu (žicom i mitraljeskim gnijezdima) livadu,podijeliti bezbolne palice i neka se šoraju do mile volje...!!!
Sjedoh ja , sjedose svi , usta ja 'USTASE svi
to su republikanci
Yebes zemlju gdje Bosne nema
Pa Pomislite koji glupani zele ujediniti lige Bivse Juge.. ovako i gore bi se desavalo svaki dan.. huligani i slicni likovi su ti totalno izpod prosjecne intelgencije, u tome bi nasli smisao za zivot. kod nas je jos uvjek smjesno glumiti nekog huligana..
@dezintegrator pa u pravu si, nasa liga jeste jadna cim su u njoj radi mira u kuci prvacima radi mira u kuci morali biti jedan Leotar, Modrica ili pak Brotnjo! sreca pa se vremenom mulj slijeze tamo gdje mu je i mjesto - na dno!
@dezintegrator kad ljudi pocnu se normalno ponasati, kad budale prestanu pretiti sa ubistvom preko interneta i siriti mrznju, kad BIH vs Srbija ili Srbija vs Hrvatska utakmice produ bez nekog znacajnog incidenta tek tad bi se moglo raspravljati oko toga. Nije Problem to bi igrali Istra vs Sloboda Tuzla, nego ovi veci klubovi kao CZ Dinamo Z, Partizan, Hajduk.. clubovi koji imaju mnogo huligana pratelica. kome je u korista sad da 5000 navijaci Crvene Z dodzu u Sarajevo, sa psovkama i napadima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sigurno su iz zapadne ercegovine
Srbi kakvi Bosanski drzavljani tj. cetnici ..
KAKO JE TARIGUZIJA POKUŠALA PRETVORITI SLOVENIJU U KONCENTRACIONI LOGOR: 27. lipnja 1991 tariguzisti (srbijanci, t.j četnici) su zauzeli granične prijelaze na talijanskoj, austrijskoj i hrvatskoj. Sljedećih dana TO Republike Slovenije potpuno skrši i razbije četnike.Uništeno je 31 tenkova 2 helikoptera, 230 borbenih vozila, bez većih gubitka Slovenaca.
@dezintegrator Haj' neki si prizno da ste za srednjeg vijeka.
Ubiše ih purgeri !
Znaju Hrvati sa Djikanima, a ne ko bezmude Bosnje.
Hrvati stvaraju fašističku NDH........tome se treba oduprijeti svim silama i po bilo koju cijenu.....
@Zilot Šta hrvate briga što ću pucat na njih, njihove familije i njihovu djecu u slučaju da krenu u stvaranje fašističke NDH...........
@Zilot Ma ko tvoju djecu yebe........moj je posao da spriječim puškom stvaranje NDH i u BiH je neće biti.......niko njima ne brani da uređuju i vode svoje živote, ali na normalnim, a ne na fašističkim osnovama.....za Mostar i Stolac ćemo kunem ti se svi poginuti ako treba, ali neće biti u fašističkoj NDH......eno im Posušje, Široki, Grude i Čitluk nek se tamo ustašaju koliko hoće i to samo kao nevladina organizacija...
Vraćajte im braco Hrvati za Marakanu....
sad mi jos draze
zna li iko od tih "navijača" sa obje strane koji je rezultat
Utakmica Srbija-Bosna i Hercegovina u Beogradu.U napadu na navijače BiH prednjačili srbi iz BiH.Neredi u Zagrebu,opet srbi iz BiH.Koje kamikaze
Hrvati, samo oštro sa njima i nedajte nikad da vam se ponovi 13 maj 1990...