Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je stvarno super. Naravno, našoj iskompleksiranoj omladini koja voli glumatat neku veličinu ovo ni na pamet ne bi palo, a i kad bi se našla neka "budala" da ovako nešto organizuje bio/la bi izložen/a šikaniranju.
Pogledajte sliku, koja kretenusa u pm. I nisam joj sakrio ime nek svi znaju da je retardirana. http://s15.postimg.org/81rysrb3v/debilu_a.png
Šabanka, kako joj i prezime kaže. :)
Fenomenalno, svaka cast klincima, ipak ima dobre djece u ovim mladjim generacijama.
Ima nade za bolju budućnost uvijek prijatelju,samo što ljudi tačnije mnoštvo njih ne shvata neke stvari,a gimnazijalcima svaka čast za ovakav potez.
Svaka čast podržavam ovu ideju samo... Samo... Sad će cijela Srbija jedva dočekati da pokaže kako su 'Piroćanci škrti'... (ko poznaje viceve o Piroćancima, razumjeće o čemu govorim)
007 zar je fokus ove price na pasaluku ili bilo kojem drugom geografskom podneblju? Nema mjesta za mrznju kod jednog ovakvog gesta. Svaka cast maturantima.
alal vam vera omladinci!!!
Joj vijesti u PM? E bas se ubi za interesovanjem sta se desava u pasaluku?
odavno nisam nesto ljepse i humanije procitao ... svaka cast !!
To su cool klinci, a ne ko kod nas, samo je bitno sisu izbacit i sto kracu i skuplju suknjicu uzet i eto spreman si za maturu!!
jos kad bi se dale...bilo bi super
bolje stavit sve pare na kamaru i popit skupa :D
Trebaju da posluže kao primjer i vodilja ostalim maturantima. Cilj maturske večeri je da se proslavi završetak jednog životnog razdoblja, a ne da se pokaže ko je šta skuplje obukao. Svaka cast ovim maturalcima.
gimnazijalci su se uvjek nesto furali i pravili se da su nesto bolji od nas koji smo bili u pravim skolama
Kazu da je i Prva gimnazija to uradila ove godine? Ja to iskreno nisam ni cula ni vidjela, ako jesu svaka i njima cast :D
kasnite, gimnaCija je to davno objavila
Meni odma padnu na pamet oni vicevi sa piroćancima. Iskreno se nadam da to nije ovdje slučaj.
omladina je prava snaga i ona jedina može promijeniti stanje u kojem se nalazimo. da bi u tome uspjeli nužno je da ne slušaju starije, pogotovo ne one što su na vlasti jer oni su izrod čovječanstva. ta bagra što sjedi u foteljama i truje nas nacionalizmom treba da ide na goli otok da se upoznaju sa prirodom i kamenoklesarstvom.
Svaka čast da su se uopšte dosjetili ovoga. Sve pohvale !!!
Svaka cast na ovome,inace roditelji ovih dana su stvarno poludjeli,neki se cak odlucuju i na samoubistva zbog veoma velikih novcanih iznosima i zahtjevima koju pred njih stavljaju njihova djeca koji hoce da budu najljepsi na maturi.