Pjevač u beogradskoj bolnici
0
Maskirani napadač upucao Acu Lukasa
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da je \"bijelo\" dobro za produzenje erakcije? Evo rece mi jedan ex sarajlija ovde na dalekom \"zapadu\".Covek je vodeci u \"distribucionom ogranku\"!
Daj ljudi nemojte tako ako nam izresetaju nase folkerice doci ce do ekoloske katastrofe.Sta mislite kuda sa onim silnim silikonom.
ima da pjeva sa drhtavim glasom poslije ovoga ako uopste bude pjevao...
Nishta chudno, Utjerivachi dugova doshli po svoje;-))
pa aca uzima dobre honorare, nemoguce da nema cirku za malo praha
jest jarane danas je sve na vrat na nos na brzinu ...vecina pjevaca ali i pjevacica vuce bijelo i to je normalno postalo jebi ga...
Nije normalno koliko su estradni \"umetnici\" navuceni na drogu. Necu da imenujem ali skoro smo imali kao gosta jednog glumca na dalekom \"zapadu\" i frajer se posle predstave otkino od koke! Tuga je bila gledati. Osoba je starija od Lukasa bar 15 god i poznati je glumac.
pocelo je pocelo........ smrt turbo folku
baš tako Lo, mediji ovdje izgleda imaju tu \"manu\" da preuveličavaju i neinteresantnu vijest čine interesantnom i odvlače pažnju. hiperboliziranje ko u epskolirskim komadima, kako već, krvi do koljena i tako to. i što reče neko već, ne došao nam više u Sarajevo, ni Aca ni ostala susjedna folkerska smeća.
bolji naslov bi bio\"maksirani osvetnik .....beogradski zoro\"..hahhahahahah
Joj pismenosti majko milaaaaaaaaaaaaaaaa \"Maskirani napadač upucao Acu Lukasa\" je zavrsena radnja...a posto je Aca Lukas ziv...naslov bi trebao glasit \"Maskirani napadač pucao u Acu Lukasa\".....PISMENOST JE NA NIVOU
Zelm da se brzo oporavis ,a vi koji lajete kao psi,zar ne mislite da i vas moze snaci mnogo gore,ACA je zasluzio mnogo vise postovanja,ali kako vidim iz vasih komentara bagra oastaje bagra.
ACA UZ TEBE SMO ! ! !
ACA JE STARI NARKOMAN.... PLATI DROGU, PA ĆEŠ BIT RAHAT ;-)
mislim da nije stvar oko droge nego se radi o tome da je Aca dan prije istrcao vise krugova na atletskoj stazi od napadaca i ovome je to \"udarilo\" na ego. jer je poznato da su turbo-folkeri veliki sportisti, hhhhhhhhhhh